hulya_1919 Tgncr05 4 gün kala bu kadar koyu olmasına şaşırdım canım olsa bile bu kdr erken cıkarmı yanıltma olacağını düşünüyorum :(
Dlndmr hulya_1919 hayır koyu değildi ama bariz belliydi çizgi. O erken testler faso boşver mis gibi kanını ver emin ol
Dlndmr hulya_1919 hadi hayırlısı olsun inşallah çıkar, tabi çıkadabilir tamamen negatif değil sonuç ama bir teste güvenmek doğru değil ben o açıdan söylemiştim🤗🧚🏼♀️
likapaa53 hulya_1919 heyecanlandımö😍😍❤️❤️ benimde 5 gün var canım bugün alıp almamak arasında çok kaldım almadım şuanda pişmanım😂😂🙈🙈
Tgncr05 hulya_1919 canım bak ben 3 haftalık hamileyken öğrendim hatta 3 haftalıkken gider gitmez keseyi gördüm🙈 bu kişiden kişiye değişir inşallah vardır🤲🥰 öğrenince haber ver olur mu🤗
Matmazelilii hulya_1919 Bende merak ettim sonucu pozitif çıkan herkesle beraber bende heyecanlanıyorum değişik bi durum ama ne bileyim 😀
hulya_1919 likapaa53 ya aslında bende almıcaktım cok idrara çıkıyorum normalde bu kadar cıkmazdım belirtimi dedim acaba aldım böyle çıktı baya koyu ama 4 gün kala bu kadar koyu cıkarmı kafam ona takıldı insallah yanıltmaz kan verdim bekliyorum