• Doğum
  • Adım Adım Sezaryen Ameliyatı!

Merhaba Annelerimiz 🥰

Sezaryen ameliyatı süreci hakkında tüm detaylarıyla hazırladığımız blog yazımız yayında!💁🏼‍♀️

💕 Hangi Durumlarda Sezaryen Doğum Yapılır?
💕 Sezaryen Doğumun Aşamaları
🤰 Hastaneye Gidiş
🤰 Ameliyat Öncesi Hazırlıklar
🤰 Ameliyat Anı

Konu başlıkları ve daha fazlasına linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. 💃
https://www.mutluanneleriz.com/2020/06/08/adim-adim-sezaryen-ameliyati/

Yazımızı okuduktan sonra burada buluşalım!😍

HappyMom bu tartışmayı sabitledi.

Allah izin verirse bir hafta sonra ikinci sezeryanimi olucam anestezi uzmaniyla konuştum genel istedim ama virüs sebebiyle genel yapmadıklarını söyledi ve bende panik atak var ne olacak bilmiyorum ve aşırı korkuyorum 🤷😔 ilk sezeryanim çok kötü geçti ameliyattan sonra alt taraftan kanama olmadı hiç yani lohusalık yaşamadım ve o kan vücudum da birikmiş daha sonra intihaba çevirmiş yara yerim eve çıktıktan sonra az bişey açıldı ve alttan görmem gereken kan karnimdan intihap şeklinde boşaldı 😔😔 başına böle bişey gelen oldu mu bilmiyorum ama benim başıma geldi ve aradan dokuz sene geçti şimdi tekrar sezeryan olucam ve çok korkuyorum 😔 sezeryan olma sebebim de açılmam olmadı üç gün hastahanede yattım suni sancı verdiler iki defa sadece 2 cm açılmam oldu bu sebeple sezeryana almışlardı… Rabbim tüm doğum yapacak olan anne adaylarımızın yardımcısı olsun

Nse boyle bisey yasamadim ama kizimda korktugum icin tam bayiltmak zorunda kaldilar bu bebegimde nasil olucak bilmiyotum asirida korkuyirum

Benim de ikinci sezeryanım olacak ve bende aşırı derece korkuyorum. İlk sezeryanımda neyin ne olacağı bilmeden belden aşagı kabul ettim . Ama nasip olursa bunda genel anestezi isteyeceğim bende . Çünkü acı hissetmesek bile yaptıkları herseyi duyduk. Bu bile korkmaya yeterli bence

1munevver inşallah yaprlar canım bende genel istedim virüsten dolayı mecbur kalmadıkça genel yapmıyoruz artık dedi

Allah bütün doğum yapacaklara yardım etsin 🙏🏻banada ama benim daha var şimdiden korkuyorum valla sezeryanda bildiğin ameliyat oluyorsun karnını altı yedi kat kesiyolar diyorlar en iyisi normal doğum diyorlar birde doğrumu bilmiyorum normal doğan çocuklar daha zeki oluyor diyorlar tabi doktor karar veriyor bazen elimizde olmuyor ama normal doğumdada ıkınamazsan sıkıntı sanırım bende o panikle ıkınabilirmiyim acaba diyorum valla bayan olmak zor😣

pelinnns bende kararsızım Allah hayırlıysa hangisi onu nasip etsin sanada valla ama çevremdeki herkes normal diyor normal doğum en sağlıklısı diyorlar ben normal doğmuşm annem kardeşimide normal beklemiş doktoruda demezmi sezeryana alcaz diye ama ben ilk kızım gibi normal bekliyordum demişte doktor her çocuk bir olmaz demiş

Hilaaa saçma öyle bi genelleme yapılamaz.. zeka %70 genetik %10 çevre %10eğitim ve diğer etkenlere çocuğunuzla ne kadar ilgilendiğinize beslenmenize bağlıdır. Sezeryan düşmanlarının söylemediği şey yok

Hilaaa Her hamişe 🤰🏻 hayırlı doğum nasip etsin rabbim. 32. Haftadayım halen kararsızım şu doğum şekline daha yakın hissediyorum diyemiyorum. Bu durumda endişelenmeme neden oluyor. Bakalım bekleyelim görelim zaman bize ne gösterecek. Rabbim sanada en hayırlısı nasip etsin canım 🤲🏻

Nse simdi bide bu virus iyiyce beni korkutuyor bebege kac kisi eleyecek bana ayni sekil rabbim hepimize yardim etsin vallali

Dserin1 işte bende duyduğumu dedim zaten illa bir atlayan oluyor😁ama genede en sağlıklısı normal doğum bence en son sezeryan düşünülmeli diye düşünüyorum sezeryan düşmanı değilde eğer mümkünse normal doğurmak daha iyi ama doktor sezeryan derse yapacak bişe yok

HappyMom emeğinize sağlık

HappyMom emeğinize sağlık 33. Haftamdayım ve sezaryen olacak ilk doğumum, ilk tecrübe .inanılmaz bir korku ve tedirginlik var içimde selametle biter bu süreç umarım 🙏🏻

Hilaaa şu tartışma bitse artık. Herkes şartlar ne gösterirse onu oluyor zaten. Tabi ki normalin daha doğal ve sağlıklı olduğunu bu forumdaki insanların hepsi biliyor. Atlayan çıkıyor demişsin haklısın. Her Sezeryan postunun altında normalciler doluşuyor 😂✌🏼 Allah herkese hayırlısını versin cnm.

Dserin1 yani bazen insanın kendi elinde olmuyor normal olcam dersin doktor sezeryan derse napacaz hayırlısı olsun

Hilaaa öyle tabi ki. Sen normali savunanları bırak bebek ve senin sağlığın için hangisini derse doktorun odur.. daha neler duyacaksın doğurana kadar doğduktan sonra. Herkes duyduğu her şeye inanmamalı. 😘