Adım Adım Sezaryen Ameliyatı!
Hilaaa en sagliklisi diye bisey yok anne ve bebek icin olmasi gerekeni var. Eskiden anne ve bebek ölüm oranalri sezeryan bilinmediği icin fazlaydi. Herkes normal ister bi anda kalkip evladıyla olmak. Galiba daha dogum yapmadınız bilginizin olmadigi seylerde fikrinizi sunmayin yok zekasi yok düzeni cahillik fikri bunlar buraya sezeryan dogum yapmak zorunda olanlar yazdiginicin bir moral bozanda siz olmayin sizinde basiniza gelir
Hilaaa yapmadım 2 ayım kaldı, ama kulaktan dolma bilgilere inanmayacak kadar çok okuyorum, araştırıyorum.. öğretmen olduğum için araştırmadan kesin konuşmadan en sağlıklı şudur budur diye ahkam kesmem. Benim kardeşim 5.5 kilo normal ölü Doğdu annemi de öldürüyormuş. O zamanlar Sezeryan olmalıydı mesela. Şimdi 4 kilodan sonrası kesin Sezeryan. Yani daha karnındaki bebek ne olacak senin çatın ne durumda bilmeden normal şöyle Sezeryan böyle yazmazsın. Bunları bilmek için Doğum yapmaya gerek yok. Kulaktan dolma bilgilere de gerek yok. Oku araştır düşün yeter👍
Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🙏 bende 3 gün sonra sezeryana giriyorum çok korkuyorum araştırıp okudukça dahada panik oluyorum bugün anestezi uzmanıyla görüşme yaptık merak ettiklerimi sordum biraz rahatlattı ama işte korku geçmiyor bir türlü hem tatlı heyecan hem büyük korku karışık duygular baklım nasıl geçecek
Hilaaa sağlıkçısiniz ama hurafe cümlelere inanıyorsunuz. Sezeryandan olen genelde kanser hastasi olup dogum.yapanlar oluyo neyse ben tartışma amaclı demiyorum. Bu post sezeryan dogum ile ilgili bilgi amacla açılmış sezeryani kötülemek için degil bende saglikci bir ogretemnim.
İster normal doğum olsun ister sezaryan olsun Allah birini nasip ediyor kendimiz ve bebek için en iyisi hangisi olacaksa odur doğru olan genel olarak bizim insanlarımız sezaryana karşılar ama oda bir doğum şekli sonuçta bende normal istiyodum ama bel fıtığından dolayı doktorum sezaryana karar verdi riske girmemek için ki bende kabul ettim tabi canımızı tehlikeye atmanın anlamı yok bile bile kimseyi doğumla ilgili dinlemeyin bayanlar herkesin vücut yapısı bünyesi farklıdır ister normal olsun ister sezaryan olsun herkeste aynı etkiyide yaratmaz Allah tüm hamilelere hayırlı doğum nasip etsin inşallah
HappyMom herkese merhaba. Biz 36.haftadayız ve malesef bebiş makat geliş pozisyonunda olduğu için doktor sezaryen doğum olması gerektiğini söyledi. Açıkçası biraz üzüldüm. Doğal doğuma kendimi çok hazırlamıştım ama bi yandan da bebeğime kavuşacağım tarih belli olduğu için mutluyum. Hepimizin hakkında hayırlı dogum hangisiyse olsun hanımlar çünkü en önemlisi bebislerin sağlıklı dünyaya gelmesi 🙏🌸
bestersin anestesi olduğun için habersiz oluyon belden aşağıdan ve üzerine yaparsın .bide idrarı kontrol ediyolar. Bide daha steril😌
1munevver bende aynı dertten muzdaripim canm napcaz genelden de korkuyom açıkçası
Derinsema tam bayıldıktan sonra ayılınca nasıl geçti hatırlıyo musun acaba
Icotkacinci haftada alacaklar acaba
DeryaCifci. Kacinci haftada alacaklar