Elifffffff Emelkemal merhaba Emel bende geç dinlemekten korkuyorum duyulmazsa endişelenirim kalp atılı Yok mu bin bir türlü şey gelir aklıma
Emelkemal Elifffffff Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz duyarsın benimkide 8 haftalıkken duyuldu ama hiç telaş etmedim dr da aynı şekilde rabbim sağlıklı versin kucağımıza inş
Elifffffff Cigdembakar inş peki birşey sorabilirmiyim tüp bebek te gebelik hatası nasıl hesaplanıyor son adet tarihine göre mi
MerveYasinKeskin Elifffffff hyr canım yumurta toplama gününden itibaren hesaplanıyor doktorumuz öyle demişti 🙂
Cigdembakar Elifffffff adet günnden hesaplanıyor çünkü herkesn taze transfer olmuyo bnm dondurulmş embriyo transferş oldu mesela son adet tarihime göre hesaplıyo doktorum bebekte uyumlu gidi yo
Haticeyildiz Elifffffff normali bu 8.haftada duyulabiliyo bide son adet tarihinin ilk gununden hesaplaniyo benim 18 nisanda yumurta toplama 20 mayistada transferim yapildi en son 1 mayista adet oldum 1 mayistan hesapladi doktorum ve tam gunu gunune uyuyo
Elifffffff Cigdembakar benim o ay hemen transfer yapıldı dondurmadık 5gün embriyosu son adet tarihimden mi hesaplıycam
GlsnKzlc Elifffffff transfer tarihine 15 gün ekleniyor diye biliyorum ben öyle hesaplamıştım İnternette tüpbebek gebelik hesaplama yapan siteler var Benim tarih tam tuttu deneyebilirsiniz ordan
Cigdembakar Elifffffff son adet tarihin neydi senn çünkü doktrlar tam yumurtlama gününe göre transfer yapıyo oyzden adetle uyumlu oluyo