GlsnKzlc Elifffffff transfer tarihine 15 gün ekleniyor diye biliyorum ben öyle hesaplamıştım İnternette tüpbebek gebelik hesaplama yapan siteler var Benim tarih tam tuttu deneyebilirsiniz ordan
Cigdembakar Elifffffff son adet tarihin neydi senn çünkü doktrlar tam yumurtlama gününe göre transfer yapıyo oyzden adetle uyumlu oluyo
MerveYasinKeskin Cigdembakar bilmem ki doktor öyle dedi ve iki kere ultrasona gittik orda da ayni çıktı makinada yazıyordu 8+1 diye suan 8+4
Haticeyildiz Elifffffff normali bu 8.haftada duyulabiliyo bide son adet tarihinin ilk gununden hesaplaniyo benim 18 nisanda yumurta toplama 20 mayistada transferim yapildi en son 1 mayista adet oldum 1 mayistan hesapladi doktorum ve tam gunu gunune uyuyo
Elifffffff Haticeyildiz anladım Benin son adet tarihim 15 ekim şimdi 5 haftalık hamile oluyorum o zaman 🙏🏻
Emelkemal Elifffffff Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz duyarsın benimkide 8 haftalıkken duyuldu ama hiç telaş etmedim dr da aynı şekilde rabbim sağlıklı versin kucağımıza inş