Arzuasil Seyma1407 tabiki verebilrm canm nerede oturuyorsn ben yeni dogum yaptm annemdeyim esime soyliyim baksin kac kutu kalmis 4 5 kutu olmasi lazm siz bakin kutu fiyatina ona gore goruselim fiyatini
Seyma1407 Arzuasil ben bursada yaşıyorum raporum olduğu için eczaneden hiç ücretli almadım o yüzden kutu fiyatını bilmiyorum siz kutusunu ne kadar vereceksiniz onu söyleyin ona göre uyarsa iletişime geçeriz
Lalammm Arzuasil parasiz aliyoruz eczaneden raporumuz var. Siz paraylami aldiniz sizinde raporunuz vardir muhtemel. Cnku dr direk rapor cikarip 9 ay kullanicak olanlara.
Arzuasil Seyma1407 valla ben parayla aliyordm 5 kutuya 230tl odedm rapor dedm eczaci doktorunz yazick dedi doktora sordm oda her sefernde yazdgnda farkli fiyatlardan aliyordm kutu miktarina gore
Arzuasil Lalammm yok valla canm ben oglumdada kullandm bundada kizmdada yani kske bende ucretsz alsaydm rapor dedim yazdi bi gttim eczndn yuksek miktar ddi dedm rapor yaziyo ama dedi doktorunz boyle yazms duzeltmeye gttm her sefernde farkli fiyatlarla aliyordm kske bende ucretsz alsam ecznyle gorusiyim istersnz 5 kutu fiyati nekdr dilersenz siz arayn
Mertarasinannesii Doğuma kadar kullanacağım ben de 4000 lik kullanıyorum. 38 haftaya gireceğim sorusu olan varsa yazaın
Nesenn Ben de oksapar kullanıyorum okadar eczane gezdim bulamadım sonunda bi eczanede buldum haklaşık 20 paket vardı ama bir hafta sonra tekrar almaya gittiğimde birkişi gelmiş ve para vermiş hepsini almış ben ssk ile aldığım için hepsine para veremezsim
Lalammm Arzuasil bunun kutusu eczanede 200 tl sizde o fiyattanmi saticaksiniz. Yksa 5 kutuya 230 tl mi alcaksnz ?
Arzuasil Lalammm tabiki oyle bi kotuluk yapmam soncta siznde ihtycnz var nekdra aldysam o fiyattan satarm soncta firsatcilik olur kulhakki olur Allah kabul etmez
Arzuasil Havvaakon olurm canm 5 kutu var elimde basip kimnse onun olsn insaAllah kesin alicaksanz yarin gonderebilrm kargoyla
Abc13 Havvaakon şu an elinde kaldı mu bilmiyorum ama netten Kübra Eczanesine bakıp arayın ben Havva diye isminizi söylerim ona elinde varsa mutlaka ilgilenir
Beklenenminik hilalican bu hafta pazartesi Körfez yarımca hakan eczanesinden bulmuştum enox 4000lik belki hala vardır Bi araştırın isterseniz