Mina00 Seyma1407 iğne kullanırken hiç kanamaniz oldu mu benim de düşüklerin var ve iğne kullanıyorum kanamam oldu da merak ediyorum
Seyma1407 Mina00 hem iğne hem coraspin kullanıyorum 11. Haftamda 1 kez kanamam oldu progestan verdi doktorum onu kullanıyorum başka olmadı çok şükür🙏
Mina00 rabiass Ya bende araştırdım nadir oluyormuş ilaç bazen fazla gelebiliyor dedi doktor şuan hastanede yatıyorum iğneyi vurma dedi bugün icin
Seyma1407 Arzuasil merhaba eğer birisine vermediyseniz karşı ödemeli kargoyla bana gönderebilir misiniz? Benim de doğuma kadar ihtiyacım var daha 12 haftalık hamileyim 3 kez bebeğimi kan pıhtılaşmasından kaybettim 4. Hamileliğim🙏
Arzuasil Seyma1407 tabiki verebilrm canm nerede oturuyorsn ben yeni dogum yaptm annemdeyim esime soyliyim baksin kac kutu kalmis 4 5 kutu olmasi lazm siz bakin kutu fiyatina ona gore goruselim fiyatini
Mina00 Seyma1407 Ben şuan 11.haftadayım dün gece adet gibi kırmızı kanamam oldu doktor coraspin ve iğne 6000 ağır gelebiliyor deyip bugün iğneyi vurmami istedi ama ben korkuyorum kanama olduğunda sen kesmiş miydin iğneyi yada aspirini
Seyma1407 Mina00 ağır geliyor gibi bişey söylemedi ben 4000 lik iğne kullanıyorum zaten kanamam olunca hemen doktoru arayıp muayeneye gittik düşecek korkusuyla muayene etti bebek iyi birşeyi yok dedi ama hiç bırakmadım hap, iğne ikisine de devam ediyorum
Seyma1407 Mina00 yok bırakmadım devam ediyorum tahlillerimde değerlerim çok yüksek çıktı iğne düzenliyor normale döndü vurulduğumdan beri daha önce 3 kez düşük yaptığım için iğne sayesinde 13 haftaya geldik bırakmaya da korkuyorum
Mina00 Seyma1407 Ben 6000lik kullanıyorum bir gün ara verecez igneyededi cok tedirginim ama vurmadim biseyolursa diye.kanamaniz nasıldı çok mu rengi falan
Mina00 Seyma1407 bende once iki kez dusuk yaptim suan bende çok korkuyorum ama doktor vücuduna ağır geliyor dedi birgün ara vermemiz gerek dedi bebek iyi Ama yine kanama olur diye bir gün ara verilecek dedi bende korkuyorum şimdi iğne saatim geçti çok tedirginim
Seyma1407 Mina00 az oldu normal günlük ped kadar aşırı değildi sonraki gün kesildi 6000 lik belki fazla geliyor olabilir yada aynı anda kullanmamaya çalışın bn iğneyle hapı aynı kullanmamaya dikkat ediyorum iğneyi sabah vuruyorum hapı akşamları içiyorum
Seyma1407 Mina00 doktorunuz daha iyi bilir aslında ne söylerlerse onu yapıyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Mina00 Seyma1407 bende hapı sabah iğneyi akşam vuruyorum ama benim kanamam çok oldu belki de ondan kanama artmasın diye mi bir gün kesti acaba
Bsrlmnemr hilalican arama motoruna ilacım nerde yazın ilk çıkan linkten bakın ama burda bazıları yazıldığı gibi yok dedi ama siz bakın birde