Lalammm Arzuasil bnde samandira merkez yakiniz elden teslimde alirim ama birisi daha yazmis elimde hic yok die onunda vebalini istemem nasil plur bilemiyrm o yazdimi tekrar
Arzuasil Lalammm yok enson suan siz yaziyors 3 4 kisi yazdisuan kesin konstgm sizsinz almak istersenz yarin esime soyliym samandira merkese getirir elden ben annemlerdym yeni dogum yaptm
Humaninannesi20 Ben de bulamıyordum eşim Kocaeli de bir eczaneden buldu çok zor Allah kapılardan boş çevirmesin
Abc13 Havvaakon şu an elinde kaldı mu bilmiyorum ama netten Kübra Eczanesine bakıp arayın ben Havva diye isminizi söylerim ona elinde varsa mutlaka ilgilenir
Zelihatice Elimde bir kutu oksopar var 4000 lik birinden aldım bende ücretli almak isteyen olursa yazabilir
Arzuasil Lalammm evet daha yazmadi onada var dedim 4 kutu var elimde istersenz paylastiririm nasip kiminse onun olsun hayirlisyla insaAllah
Lalammm Cicilibicili o zaten yazdi buraya ucretli veren var bn alicakdm ama o hic yk yazmis bende gorunce eger yksa onla paylasalim dedim yazmadini soyledi satan arkadas.
cerrah61 Ben 2 gün önce doğum yaptım ve elimde de 2 tam 1 de yarım kutu Enox 4000 var, ihtiyacı olan bir arkadaşımıza yardımcı olacağım 👍🏻🌼