Bsrlmnemr hilalican arama motoruna ilacım nerde yazın ilk çıkan linkten bakın ama burda bazıları yazıldığı gibi yok dedi ama siz bakın birde
hilalican Arzuasil oksapar 4000 lik lqzmm ben kocaelidenimm acba benimle iletiisme gecme sansniz varmi butun gun ilac aradik bulamadm
Beklenenminik hilalican bu hafta pazartesi Körfez yarımca hakan eczanesinden bulmuştum enox 4000lik belki hala vardır Bi araştırın isterseniz
Ozz34 Tgcks merhaba istanbulda kagithanedeyim bende bulmakta zorluk cekiyorum elinizde oksapar 4000 mg varsa bana yollar misiniz kargo odemeli lutfen
Ozz34 Arzuasil merhaba bende istanbuldayim hicbir eczanarde oksapr 4000 bulamiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim kargo odemeli yollayabilir misiniz
Deletedmom424 Semam benimde iğnemi özel hastane yazıyor eşim sigortalı ama dediğim gibi kutu başına 9 10 TL ödüyorum canım sen doktora gidince bi raporuna baktır. Ya da o eczanede sorun var
Nur38 rabiass sorduğum hiç bir eczanede yok :( bu durum nasil devam edecek acaba hepimiz mağdur olduk 😔
rabiass Hll3840mhmt malesef kuzum o konuda bilgim yok ama bı eczane var dur arayıp bı soruyim senin için
rabiass Hll3840mhmt başka eczanelere de soruyum yarın kuzum şu an kapalı . Bütün nöbetçi eczaneleri aradım da hiç birinde yok