MeyraEylulBallisi Benim iğnem kalmadığı için acile gidip vuruluyorum artık. Raporumla acile gittiğimde vuruyorlar her gün. Sizin de aklınızda bulunsun. Bulamazsanız acile gidebilirsiniz.
MeyraEylulBallisi Hll3840mhmt evet gittim acile hamileyim ve bu ilacı vuruluyorum 5 aydır ama şimdi bulamıyorum hiç bi yerde dedim. Raporumu istedi gösterdim. Muayene açıp vurulabilirsin var bizde dediler.
MeyraEylulBallisi mlsmrtgl devlet hastanesi evet. Yok bi ücret almadılar. Sadece muayene açıyoruz acilden o kadar
mlsmrtgl MeyraEylulBallisi acaba özelde de yaparlar mı ? Yaparlarsa ücretlidir . O zaman bi ara devletten giriş açtırayım .
Hll3840mhmt MeyraEylulBallisi muayene açınca hergün için 7 tl felan kesiliyor acilden eczanede ilaç alırken isterler
MeyraEylulBallisi mlsmrtgl özel hastane siz iğneyi götürseniz bile ücret istiyo zaten. Yakınınızda devlet hastanesi varsa iğne sorunu çözülene kadar gidip acilde vurulmak bi çözüm en azından.
Bendehamileyim Nazlibebegim bugün anka hastanesinin yanindaki eczaneden aldik. 3 kutu oksapar ayrıca enox da vardı ellerinde.oradan bulabilirsiniz.
mlsmrtgl MeyraEylulBallisi haklısınız . Ben bilmiyordum yazdığınız iyi oldu . O da bi alternatif bizlere . Teşekkür ederim 🙏🏻🌸
Erken MeyraEylulBallisi anlamadık şimdi iğnesi olmayan acile giderse onlar kendi iğnelerinden mi yapıyor
MeyraEylulBallisi Hll3840mhmt ama ilacı bulamıyorum vurulmazsam bebeğimi kaybederim. Günlük 7 tl vermişim çok mu
Arzuasil HappyMom elimde 5 kutu mevcut yeni dogum yaptim istanbul sancaktepe sultanbeyli civarnda oturuyorum almak isteyen ulasabilr bana
Ozz34 Arzuasil merhaba bende istanbuldayim hicbir eczanarde oksapr 4000 bulamiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim kargo odemeli yollayabilir misiniz
hilalican Arzuasil oksapar 4000 lik lqzmm ben kocaelidenimm acba benimle iletiisme gecme sansniz varmi butun gun ilac aradik bulamadm
Seyma1407 Arzuasil merhaba eğer birisine vermediyseniz karşı ödemeli kargoyla bana gönderebilir misiniz? Benim de doğuma kadar ihtiyacım var daha 12 haftalık hamileyim 3 kez bebeğimi kan pıhtılaşmasından kaybettim 4. Hamileliğim🙏