Cemileyaman sinber 2 ni aynı anda kulanamz bni şaşırttı bnde de pıhtılaşma var üstne 2 düşük yptm çok şükür bu bebeğim de hsstim herşyi rabbm sağ salim kucağımza almyı nsp etsin çektimiz zorluklara değsin İnş 🙏🏻
sinber Cemileyaman amin inşallah canım bnm de iki kaybım var bu yüzden kullanıyorum ikisini de sana sadece iğne vermeleri belki pıhtılaşma derecenden kaynaklanıyordur ama pıhtılaşması olan çoğu kişi ikisini de kullanıyor
Cemileyaman sinber genimde az miktar kan pıhtısı çıktı dedn gbi derecesinde olblr cnsı siz kaç aylıksz
0101sevo HappyMom ben manisadaym bulduk şuan hangi şehirlerde sıkıntı var çok korkuyorum bulamam diye 😔😔😔😔
rabiass Cemileyaman iğneyle beraber kullanıyorum canım ben . Kişiden kişiye değişiyo o yani kullanan da var kullanmayanda
KYB88 İstanbuldakiler, Acıbadem Hilal Eczanesi’ne sorabilirsiniz. Oksapar tüp bebek için çok kullanılan bir ilaç, bu eczane de o tip ilaçları satıyordu hep ben tedavi görürken. Burak Bey var, telefonu 05073394075
Serife_42 Elimde 7 tane iğne var 4000 Lik hatayda yaşıyorum kargo ile nasıl gider bilmiyorm hava cok sıcak bozulablr
Cansummm Serife_42 birşey olmaz diye düşünüyorum çünkü aynı gün Kargo çıkıyor 2 gün içinde teslimat yapılıyor bana kargo yapabilirseniz çok çok sevinirim. 🙏🏻Özelden yazdım size
Abc13 Edakoc Kübra eczanesi ben Kayseri’de değilim arkadaşımda var internet üzerinden arayıp isteyebilirsiniz ben eda koç diye isminizi belirtirim
Lalammm Cemileyaman onuda zaten kullanyrm yuksek derece pihtilasmasi olanalr hem hap hem igneyi 9 ay kullanmak zorundaymis yani igneyi kesin tedarik etmemiz lazm bulanlar nerse bukdugunuda yazarsa bizde o eczaneelri arariz.
Deletedmom424 Lalammm ben mesela sabah iğne akşam hap kullanıyorum 😓 hapı 6. Ayda kesebilirim ama iğne doğuma kadar devam dedi doktorum. İnşallah düzelir bu durum bulamayınca insan aşırı morali bozuluyor.
Rojda3422 Ebru21 Lalammm evet bende bulamıyorum hiç bi yerde yok malesef İstanbulda yaşayışta alan var mı acaba
Abc13 Seyma1407 Kübra eczanesi netten numarayı arayıp sorabilirsiniz Şeyma diye isminizi belirtirim ben