Nurayyystn Seyma1407 anladım bi paket yeterli olmaz diyosunuz. Ben burda eczaneye sorayım o zaman fazlasını bulabilirsem öyle gönderirim
Seyma1407 Nurayyystn yok ne kadar varsa elinizde kabulum 1 pakette de 10 tane iğne oluyor 10 günü kurtarır en azından kargoya verebilirseniz almak isterim
Meryemcez Semam canım tam olarak emin değilim ama raporunda yazan teşhise göre iğneye ödediğin ücret değişiyor galiba
Semam Meryemcez Bende anlamadim vallahiki boyle birşey olurmu bakacam zaten yarin burdaki eczaneden bilgi alicam bakalim eczanemi benden fazla aldi yoksa teşhis kaynaklı bu sekildemi ödemesi
Gebegunlugu HappyMom bende bulamıyorum malesef ankaradayim heryere baktım özel hastanelerin orda ki eczanelere bile baktım yok . Acaba doktora söylesem degistirirmi başka varmi oksapar gibi sulandirici
sinber Gebegunlugu o sitede heryerden varmış gibi görünüyor ama malesef yok ben güncel olduğunu düşünmüyorum 184 arayan arkadaşlara etken maddesinin pahalı olduğu için Türkiye’ye getirilemediğini ve doktorunuzla görüşüp farklı tedavi yöntemi bulun demişler
Deletedmom328 bir_pasa_annesi annemler beylerbeyinde oturuyor ama 8 şubat neresi ben bilmiyorum yakınmı oraya
Ezgiserc Lalammm taksim gümüşsuyunda gunaybeczanesinde ve nişantaşı selah eczanesinde gayretteler bir eczanede aşağıya yazmıştı biri var bende kullanıyorum yazdırarak temin edebiliyorum