Semam sinber Valla öğrendiğim iyi oldu bi bakim teshistenmi kaynaklı yoksa eczanenin azizliğinemi uğradım 😂
sinber Semam yani teşhisine göre fark alınıyor olsa da sana biraz fazla hımmm nasıl desem bilemedim ödetmişler heh buldum 🤭burda en fazla ücret ödeyen gördüğüm kadarıyla 10 kutuya 50-100 arasındaydı
sinber Semam bir de doğuma daha çok varsa rapor tanını düzelttir tanı eklet venöz yetmezlik damar hastalıkları yazıyor benimkinde
Semam sinber Yok ben zaten en son 4 kutu aldim iste onada 100 lira Ödedim 34+6 olduk 20 gün bekletir bekletmez doğumum olucak zaten daha almicam ama fazla ödeme yaptiysamda şikayet ederim dedim en azindan enayimiyim ben 🤔
Cemileyaman HappyMom arkdşlar dün muanem vardı çok şükür bulundum şehirde şuanlık iğne skntısı yok en son 2 hfta önce 3 kutu almıştım doktorum eyer iğne bulunmazsa onun yerine coraspirin 100 mg al dedi. Bulamayanlar için belki yararım dokunur.
rabiass Cemileyaman iğneyle beraber kullanıyorum canım ben . Kişiden kişiye değişiyo o yani kullanan da var kullanmayanda
Lalammm Cemileyaman onuda zaten kullanyrm yuksek derece pihtilasmasi olanalr hem hap hem igneyi 9 ay kullanmak zorundaymis yani igneyi kesin tedarik etmemiz lazm bulanlar nerse bukdugunuda yazarsa bizde o eczaneelri arariz.
Cemileyaman sinber blmiodum cnm 5 haftalıkken başldm iğneyle htta bn bu iğneyi ne zmn kulncm demştm doğuma kadar dvm dmşti dünde öle dedi bna.
sinber miine covid tedavisinde etkili olduğu için sağlık Bakanlığı tarafından öncelikle sağlık personeli olmak üzere kullanılmak için toplanmış
sinber Cemileyaman genelde dediğim gibi coraspin + iğne olarak kullanılıyor canım ben de 3+2 den beri kullanıyorum hatta coraspine hamilelikten iki ay önce başladık ben de doğum sonrası 6 hafta daha kullanacağım nasip olursa
Cemileyaman sinber siz hem coraspirin bde oscobar kulnıoz dmk bn tek iğne kulanıom. Siz peki 2 ni nden aynı anda kulanıosnuz özel değlse
Cemileyaman sinber 2 ni aynı anda kulanamz bni şaşırttı bnde de pıhtılaşma var üstne 2 düşük yptm çok şükür bu bebeğim de hsstim herşyi rabbm sağ salim kucağımza almyı nsp etsin çektimiz zorluklara değsin İnş 🙏🏻