Mahbuss Sldlf amiinn inşallah ♥️ bende duymadım tedirginlik var ama içimizi ferah tutalim. Allah’ın izniyle günü gelince duyacağız 🤗
Nss gamzelim2234 son adet 22 Nisan 😊 6+3 . Ptesi kalp atışı duymaya gideceğiz🙏Sağlıkla gelsin bebişler 👼🏻
[silindi] ozge76 Ben kalbini görebildim sadece canım karnımdan gözükmeyince alttan baktı doktorum zararı olur diye dinleyemedim 😊
Mom092 [silindi] yiyorum yiyorum sonra yuruyus yapmak istiyorum eriniyorum😂😂 napacaz boyle bilemiyorum😂
ilseng Mahbuss merhaba canım seninle tamamen aynıyız. Ben keseyi göremedim sanırım benimkisi geç döllenme. İnşallah bu hafta görürüz💕
Mahbuss ilseng olabilir canım bu hafta görürsün inşallah 🤗 biraz sabırlı olmak gerekiyormuş hamilelikte 🤭 ama o bende yok şahsen 😀
ilseng Mahbuss aynen öyle canım valla eve ultrason yapsalar her dk bakarmm😂😂 keseyi gördük elhamdülillah♥️🧿
Mahbuss ilseng çok şükür canım sevindim senin adına 💕 şimdi sabırla kalp atışı için bekliycez Valla zaman geçmiyor sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama 8 gün var kontrole 😀😀 2. Sıra randevu aldım sabahın köründe gidicem 😂