Seherr Mahbuss oluyo canım bide folik asit vb vitaminler içince idrarda renk ve koku değişikliği yapıyo :)) zaten hamileyken en hafif kokuyu bile algılıyosun burun efsane gelişiyo 😂😂
Mahbuss Seherr he iyi bari enfeksiyon çıkmadı zaten de . Hamilelikte insan hep tedirgin oluyormuş ya kızardım hep stres yapıyorlar diye ama aynısı oldum 😀
Asc-18 Son adet tarihim 14 nisan şuan 7+4 günlük hamileyim 5 haftalıkken keseyi gördüm 6 haftalikkende kalp atışlarını duydum çok şükür tahmini doğum tarihi 19 ocak allah sağ salim hepimizin kucağına almayı nasip eder inşallah😍
Mahbuss Asc-18 amin inşallah darısı bana artık 17 haziranda da ben duymaya gideceğim rabbim nasip ederse inşallah 💕
Seherr Mahbuss canım hamilelik demek stres + endişe demek :)) ben her hafta kontrole gidiyodum en son doktor bidaha gelirsen seni psikoloğa göndericem demişti 😂😂 hareketleri hissedince azalıyo korkular
Mahbuss kbrMEVA Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥️ bende öğrendiğimde çok şaşırdım hiç beklemiyordum adet belirtilerim vardı aynı sizin gibi 5 gün geçince test yaptım çıktı 🤭
gamzelim2234 Son adet 23 nisan 4+5 te keseyi dünde yani 6+1 de bebişle kalp atışını duyduk 🥰 hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻
Nss gamzelim2234 son adet 22 Nisan 😊 6+3 . Ptesi kalp atışı duymaya gideceğiz🙏Sağlıkla gelsin bebişler 👼🏻
[silindi] ozge76 Ben kalbini görebildim sadece canım karnımdan gözükmeyince alttan baktı doktorum zararı olur diye dinleyemedim 😊
Sldlf Benimde 27 nisan son adet tarihim. Keseyi persembe günü gördüm. Hayırlısıyla kalp atışını da duyarız inşallah 💕benim öncesinde bir boş gebeliğim var. O yüzden ara ara çok endişeleniyorum 🙈 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲
Mahbuss Sldlf amiinn inşallah ♥️ bende duymadım tedirginlik var ama içimizi ferah tutalim. Allah’ın izniyle günü gelince duyacağız 🤗