Melek92 Sinopta kadın dogum kliniği varmı? Özel hastane yok sanırım.İnternettede klinik falan da bulamadım. Yardımcı olurmusunuz?
Merve9313 Melek92 Bende sinopta yasıyorum keske olsa ama malesef yok🤦♀️ Samsuna gidip geliyoruz mecbur
Annekiz Bende Sinop da yaşıyorum canım Sinop da devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım ordaki arkadaşlar özel hastane için genelde samsuna gidiyorlardı ben şuan memlekete geldim burda özel hastaneye gidiyorum
Duygu41 Evet 38 haftalık hamileyim Sinop’ta özel kadın doğum yok biz mecbur Samsun’a gidip geliyoruz doğumda Samsun’da olacak
Melek92 Duygu41 saglıkla kucagına alırsın inşallah 🙏🏻 Keske olsaymıs ya ben tedavi görüyorum gebelik için😐 bazen oluyoki 2günde bir dr a gidiyorum kontrole
Melek92 Merve9313 ya çok zor olur 2saatlik yol 😐 Kara kara onu düşünüyorum bende gebelik için tedavi görüyorum yakında tasıncaz sinopa ama napcam bilmiyorum 😏
Merve9313 Melek92 Bende tedaviyle hamile kaldim canım sürekli samsuna gidip gelmek zorunda kaldik olsun napalım sonu güzel olsunda hepimiz icin devlete gitmeni pek tavsiye etmem doktorlari gercekten sıkıntılı
Snmabd-55-09 Melek92 ya hastane değil de kadın doğumcu lar sıkıntılı aslında inşla kalbine göre olur doktorun bende 1yıl oldu Sinop a geleli 26haftalık hamileyim kadın doğumcu doktorlar pek ilgili değil
Snmabd-55-09 Melek92 ayrnn canım eşim samsunlu ve burda görev yapıyorum bende izmirden geldim bir bucuk yıl önce
Melek92 Merve9313 saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim🙏🏻 Tercih yaparken bunu hiç gözönünde bulundurmadık 😐 sasırdım Özel poliklinik olmamasına