Duygu41 Evet 38 haftalık hamileyim Sinop’ta özel kadın doğum yok biz mecbur Samsun’a gidip geliyoruz doğumda Samsun’da olacak
Melek92 Duygu41 saglıkla kucagına alırsın inşallah 🙏🏻 Keske olsaymıs ya ben tedavi görüyorum gebelik için😐 bazen oluyoki 2günde bir dr a gidiyorum kontrole
Merve9313 Melek92 Bende sinopta yasıyorum keske olsa ama malesef yok🤦♀️ Samsuna gidip geliyoruz mecbur
Melek92 Merve9313 ya çok zor olur 2saatlik yol 😐 Kara kara onu düşünüyorum bende gebelik için tedavi görüyorum yakında tasıncaz sinopa ama napcam bilmiyorum 😏
Merve9313 Melek92 Bende tedaviyle hamile kaldim canım sürekli samsuna gidip gelmek zorunda kaldik olsun napalım sonu güzel olsunda hepimiz icin devlete gitmeni pek tavsiye etmem doktorlari gercekten sıkıntılı
Snmabd-55-09 Melek92 ya hastane değil de kadın doğumcu lar sıkıntılı aslında inşla kalbine göre olur doktorun bende 1yıl oldu Sinop a geleli 26haftalık hamileyim kadın doğumcu doktorlar pek ilgili değil
Snmabd-55-09 Melek92 ayrnn canım eşim samsunlu ve burda görev yapıyorum bende izmirden geldim bir bucuk yıl önce
Melek92 Merve9313 saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim🙏🏻 Tercih yaparken bunu hiç gözönünde bulundurmadık 😐 sasırdım Özel poliklinik olmamasına
Snmabd-55-09 Melek92 amin…. Uamrım ne kısa zamanda seninde gönlüne göre olur….. Sizde tayınle geliyorsunuz sanırım?
Melek92 Snmabd-55-09 tatil amaclı gelmiştim huzur dolu bi şehir.sıkıldıkca samsuna yada batı karadenize kaçılabilir :)