kerimannesi Bu gün dr gittim kese yok dedi bthcg istedi ama sonucu gösteremedim çok merak ediyorum sonucu
Myminik kerimannesi başka bi doktora gidin. Bu değer çok yuksek gorsenmemesi imkansiz. Son adet tarihiniz ne zaman?
Nur5495 kerimannesi bu değerle gözükmemeli imkansız 3000 üstü olduğunda karından gözüküyor bence başka doktora gözükün değer çok yüksek Allah korusun dış gebelikse size zarar verebilir
Mehlikapartal kerimannesi Eğer haftan daha küçükse karnından ultrason ile bakıldığında görünmeyebilir. Alttan bakması gerekir, alttan baktığında görünür büyük ihtimalle…
iremgun kerimannesi yani eğer lekelenme varsa da iğne yazarlar zaten düşük önleyici koruyucu bence bir başka doktora da görünün. Alttan muayene isterse de olun derim hiçbir sakıncası yok diyor doktorlar zaten tediegin olmayın çoğumuz burda alttan muayene olduk
Deletedmom262 kerimannesi benim kese 5. Haftada vajinal ultrasonda gorulmustu. Biraz daha bekleyin ya da farkli bir doktor vajinal ultrasonla baksin
demiriz Değer çok yüksek bu değerde gözükmesi gerekiyor adetiniz çok geçilmiş olmalı eğer öyleyse başka doktorla görüşün veya tekrar kan testi yaptırın ters giden bişiler olmaz inş
TugceTok06 kerimannesi yaaa normalde yerlesme kanamasi diyebilirim ama deger bu kadar yükseksee yerlesme kanamasi olmaz düşük geçirmiş olabilirsiniz umarim iyidir hersey
TugceTok06 kerimannesi aaa pardon pardon yanlış okumuşum ben bu değere gore hamile olman vee kesenin çoktan görünmüş olması gerekiyo mol gebelik yani üzüm gebeliği yada baska bi durum olabilir bence hemen doktor değiştir hamileysen kese görülmemesi imkansız