Hayalperest07 Buluttt123 peki doğumun gece başladı diyelim metin beyi mi çağırcaklar yoksa o zaman hangi doktor nöbetçisiyse o mu gircek ben de bugün kontrol vardı konuşacaktm bu konuyu tayfun doktorla ama izinliydi siz konuştunuz mu bu konuyu metin beyle acaba canım
Buluttt123 Hayalperest07 evet cnm konustum ebeyle de tanıştım ebe cok bilgili gerçekten. Gece başlarsa metin bey gelicek. Hatta bi ara gece 2 de kanamam oldu gittik metin beyi aradılar geldi tabi bunlar hep ekstra ücret. 😩
Hayalperest07 Buluttt123 bazıları ebeleri değişmiş düzgün ilginmiyorlar diyorlar malesef ben öyle dişli bi insan değilim sessiz sedasızm ☺️
Buluttt123 Hayalperest07 ah canim 😊 mecburiyetten valla napalim. Kendimi de bebeğimi de tehlikeye atmak istemiyorum cok zorlu süreçler geçirdim.
Hayalperest07 Buluttt123 ebeler doğuma girerse 600 doktor girerse 1000 dediler şimdi nöbetçi doktor değilde kendi doktorumuzu isteyince de mu ekstra ücrete giriyor canım çok soru sordum hakkını helal et bilgim yok ilk olunca ☺️
Hayalperest07 Buluttt123 Rabbim sağ salim kucağına almanıda nasip etsin inşallah canım inşallah doğum yapmış biri yazar biraz bilgi sahibi oluruz
Buluttt123 Hayalperest07 olsun cnm sor tabi. Kanamam.oldugunda.ekstra ücret vermiştik ama dogum anında öyle mi bilmiyorum. Cumartesi sorararim yazarim insallah 😊
Hayalperest07 Buluttt123 tamam canım bekliyorum bende pazartesiye gitcem daha çok var merak ediyorum ☺️
Elisah Hayalperest07 Metin bey vardi bi tek. Ilgisiz hic bir bilgi vermeyen bir doktor. Burada kimse doktor bulamadığı için ona gidiyor herhalde.
Hayalperest07 Elisah ayy evet çok ilgisiz biri zar zor adamın ağzından kelimeler çıkıyor ben tayfun beye gidiyorum o daha ilgili ığdırda abdulhamite bende gittim bi kaç kez kontrole çok iyi doktor ama doğum ücretleri çok pahalı malesef
Buluttt123 Hayalperest07 evet cnm dün gittim. Sordum vezneden zaten ebe izne ayrılmış başka ebe gelicekmis. Doktoru istiyorsak saat kaç olursa olsun gelirmiş ücrette 1000 lira. Yani sabah yada akşam dogum yapmak fiyatı değiştirmiyormus
Hayalperest07 Bebegimi metin beye mi gittin canım evet metin bey hiç ilgili değil tayfun bey üzerinde doğum yapan olmadı mı acaba onda yapmaya karar verdim de tereddütteyim
Buluttt123 Hayalperest07 gelesi yok benim kizin 🤣 bu haftada bekleyelim dedi. 40 hafta oluyor yine kontrole gidicem bakalim o zmn herşey kesinleşir insallah 😊
Bebegimi Hayalperest07 ben normalde tayfun hocaya gidiyorum hamileligimi örndimden beri şimdi 6 ayıma girdim sancıladım aniden onun için metin hocaya gittim ama hiç bişey demedi bi ilaç yazdı dinlen dedi bi yakınım geçen yıl sezeryan doğum yapmıştı 1 500 dediler