Hayalperest07 Buluttt123 sen hangisine gidiyorsun canım bende 38 haftalığım hep tayfun beye gidiyorum da oda mecburiyetten doktorlar yok
Hayalperest07 Buluttt123 metin beye bi kere gittim hiç doğru düzgün ilgilenmedi tayfun bey yine en azından tahlil tutuyor hep tansiyona bakıyorda doğumda nasıl iyi mi onu bilmiyorum
mrs_elisah Buluttt123 merhaba siz Mediza da doğum yaptınız mı??nasil geçti iyi miydi bende mecbur kalabilirim orada doğuma araştırıyorum bilgi verirseniz sevinirim
Elisah Hayalperest07 Ben dün mecburiyetten muayeneye gittim gitmez olaydim. Gidin Igdir da Abdülhamit bey e harika bir doktor. Doğum yaptırıyor Iğdır da Bulut hastanesinde
Elisah Hayalperest07 Metin bey vardi bi tek. Ilgisiz hic bir bilgi vermeyen bir doktor. Burada kimse doktor bulamadığı için ona gidiyor herhalde.
Buluttt123 Hayalperest07 ya inanın doktorlar hep adamına gore muamele yapıyor biraz dişli olunca konuşunca ilgileniyorlar. Ilk basta metinde öyleydi aramızda bi tartışma geçti ondan sonra daha çok ilgilendi.
Buluttt123 Malesef dogubayazitta doktor sıkıntısı var. Hep medizaya gittim doğuma da az kaldi baska doktora da gitmek istemiyorum acikcasi. Güven duygusundan. Tehlikeye atmak istemiyorum.
Hayalperest07 Buluttt123 peki doğumun gece başladı diyelim metin beyi mi çağırcaklar yoksa o zaman hangi doktor nöbetçisiyse o mu gircek ben de bugün kontrol vardı konuşacaktm bu konuyu tayfun doktorla ama izinliydi siz konuştunuz mu bu konuyu metin beyle acaba canım
Hayalperest07 Buluttt123 bazıları ebeleri değişmiş düzgün ilginmiyorlar diyorlar malesef ben öyle dişli bi insan değilim sessiz sedasızm ☺️
Buluttt123 Hayalperest07 evet cnm konustum ebeyle de tanıştım ebe cok bilgili gerçekten. Gece başlarsa metin bey gelicek. Hatta bi ara gece 2 de kanamam oldu gittik metin beyi aradılar geldi tabi bunlar hep ekstra ücret. 😩
Buluttt123 Hayalperest07 ah canim 😊 mecburiyetten valla napalim. Kendimi de bebeğimi de tehlikeye atmak istemiyorum cok zorlu süreçler geçirdim.
Hayalperest07 Buluttt123 ebeler doğuma girerse 600 doktor girerse 1000 dediler şimdi nöbetçi doktor değilde kendi doktorumuzu isteyince de mu ekstra ücrete giriyor canım çok soru sordum hakkını helal et bilgim yok ilk olunca ☺️
Hayalperest07 Buluttt123 Rabbim sağ salim kucağına almanıda nasip etsin inşallah canım inşallah doğum yapmış biri yazar biraz bilgi sahibi oluruz
Buluttt123 Hayalperest07 olsun cnm sor tabi. Kanamam.oldugunda.ekstra ücret vermiştik ama dogum anında öyle mi bilmiyorum. Cumartesi sorararim yazarim insallah 😊
Hayalperest07 Buluttt123 tamam canım bekliyorum bende pazartesiye gitcem daha çok var merak ediyorum ☺️