Minabebek bebekkaradag merhabalar öncelikle hayırlı sağlıklı olsun bebişiniz 😍 bende çoşkan beye gidiyorum ve detaylı ultrason için nedense kararsız kaldım siz ne yapmıştınız kime gittiniz acaba ?
bebekkaradag Minabebek Ben detaylı ultrason için Aydın’a Prof. Dr Alper Tanrıverdi’ye gittim. Tavsiye ederim☺️ Çünkü detaylı ultrasonun perinatoloji uzmanına yapılması gerektiğini düşünüyorum. Alper bey’in uzmanlık alanı. Fakat Özel Kuşadası Hastanesi’nde detaylı ultrasonu yapan bayan yalnızca radyoloji uzmanı. Çok iyi ve tatlı bir kadın ama ben yetersiz gördüğüm için Aydın’a gittim☺️
Minabebek İnan neden olduğunu bende bilmiyorum daha önce orada yaptıran biriyle görüşmek iyi gelecek sanki bana memnun kaldı mı mesela
Mugert Minabebek ben de aynı hastaneden randevu aldım, doktor bey başka yere gidebilirsin bile demedi, kendi hastanesine güvendiğini düşünüyorum 🤷🏼♀️ Ama kimseden duymadım daha önce orada yaptıran
Minabebek Mugert biz de randevumuzu oradan aldık evet ama dediğim gibi kararsızlık yaşadım sadece sizin ne zaman randevunuz ☺️
denizoktay Günaydın ben akbükte yaşıyorum daha çok yeni 7 hafta ve hangi hastane hangi doktor iyidir.aydına gitmeyi düşünüyrum ama siz hangi doktorlara gidiyorsunuz
bebekkaradag denizoktay Özel Kuşadası Hastanesi, doktor Coşkan Dinçer’de doğum yaptım. Hastaneyi ve doktoru tavsiye ederim🙏🏼☺️ Eğer içinize sinmezse Aydın Medinova’da Zeynep Özlem Karaoğlu, o da çok ilgili bir doktor☺️
Mugert Minabebek 16+3 birlikte Doğum yapacağız sanırım 🤰🏼🤰🏼 Organ tarama tarihine baktım 14 aralıkmış randevum
Mugert @bebekkaradag Bilgilendirmeniz için teşekkürler🙏🏻 Coşkan bey için de herhangi bir problem oluşturmamıştır bu durum değil mi? Sonuçları alıp siz pylaştınız sanırım doktorunuzla
bebekkaradag Mugert Kesinlikle hayır☺️ Aynen öyle sonuçları Coşkan bey’e gösterdim sadece. Zaten çok incelemiyor, göz atıyor sadece☺️