Mugert @bebekkaradag Bilgilendirmeniz için teşekkürler🙏🏻 Coşkan bey için de herhangi bir problem oluşturmamıştır bu durum değil mi? Sonuçları alıp siz pylaştınız sanırım doktorunuzla
bebekkaradag Mugert Kesinlikle hayır☺️ Aynen öyle sonuçları Coşkan bey’e gösterdim sadece. Zaten çok incelemiyor, göz atıyor sadece☺️
Mugert Htczfr Detaylı ultrason için Alper beyi tercih ettim, randevuyu önümüzdeki haftaya erteledi, henüz kontrolüm olmadı o yuzden
Minabebek Mugert Bende çarşamba günü için randevu oluşturacağım inş Alper beyden bir kaç gün önceden aramanız yeterli denilmişti
Mugert Minabebek ben arada başka bir sebepten dolayı kendisine kontrole gittiğim için detaylıyı kendi uygun gördüğü tarihe erteledi, ancak çok çok memnun kaldım kendisinden
Melekozge Bnarinn bende Söke'de oturuyorum ve bir düzgün kadın doğum doktoru yok kime gidicegimi şaşırdım kaldım 😣
Mugert Melekozge Kuşadası özel Hastanesi Coşkan beyi tavsiye ederim, hem görür görmez tecrübesini anlayacaksınız. Ayrıca hastane temiz ve fiyatları diğer özel hastanelerin yanında çok uygun
Gulsahgncglu Mugert Merhaba özel hastaneler Gözde hastanesi 120 TL egemed hastanesi 70 TL demişti.Özel hastane muayene ve doğum ücretini öğrenebilir miyim?
Canbabyboy Gulsahgncglu ben de Gözde hastanesi Engin beye gidiyorum Doğum ücreti için3.500 dediler tabi yılbaşından sonra zam gelicek
ATLASSSSS Canbabyboy Merhaba bende Engin beye gidiyorum kaç haftalıksınız acaba ? Birde yılbaşından sonraki fiyatı öğrendiniz mi ?
Canbabyboy Denizim merhaba 34+5 im siz kaç haftalıksınız pazartesi günü kontrolüm var o gün öğrenicem ben de zamlı fiyatları
ATLASSSSS Canbabyboy Merhaba ben daha yeniyim 15+1.Sizin az kalmış allah kucağınıza almayı etsin inşallah :)