Yaren- Bademlii yok canım görmedim bize vermiyeyecekler bu izni anlaşılan ben böyle bişey görmedim genelge tek her il farklı
Bademlii Yaren- yok canım aramadım personel böyle konularda pek Bilgi vermiyor bakalım bi sonuca bağlanır inşallah
Yaren- Bademlii yazıda ne diyordu canım bilgi alırsan yaz yine canım İlçeye haberler bir hayli gec geliyor
Yaren- Bademlii çok sacma ya tüm idari izindekiler demiş aratıp sormak şazım net şekilde valla sayfayı yenilemekten içim dışıma cıktı
Bademlii Yaren- bize hamileler başlasın deyince ben net diye düşündüm ama burda başlamadık diyenler olunca demek ki belirsizlik var dedim
Bademlii Yaren- sordu millet ama cevap vermediler canım personel biraz saçmalıyor böyle durumlarda telefonlara bakmıyor işte ya da Bilgi vermiyor 😂
Fatma_ali_38 Arkadaşlar Aksarayada gelmiş yazı cuma günü akşam.İzin vermişler 24-32 hafta arası olanlara🤲🤭🤲
Fatma_ali_38 Mrcktl Bayağa eki olan bir yazı göndermişler.Eklerin içinde yazıyomuş bizim durumda.Bütün illere verirler inşallah🤲
Yaren- Fatma_ali_38 canım genel mğdğrlükten mi gelmiş bi ögrenebilirmisin yoksa sizin ilin yazdıgı bişey mi