Bademlii yefeninannesi idari izindeyken o yazı tebliğ edilmemişti bana kullanamayacagımıza dair bi yazı geldiği. Sizin dediğiniz gibi düzeltme yazısı olabilir ama dün yazılmış yazı yine de içerisinde belirtirlerdi belki
yefeninannesi Bademlii yazı bana 14 nisanda geldi aktrarılması mümkün görülmemiştir diye sonra bugün de aktarılabilir diye geldi aynen canım düzeltme yazısı o yani Ama dediğin gibi içinde belirtwbilirdi 24 32 arası idari izin emniyet kapsam dışındadır diye
Mrcktl Kızlar benim gördüğüm yazı dün gelmiş emniyete idari izinlerin sonlandırılması diye.Egm jandarma 112 felan altta bu izne dahil değildir diyo🙄
yefeninannesi Mrcktl Google ımgresimyükle yazın resmi oraya yüklenip linkini buraya kopya yapıştır yapıp paylaşabilirsin
Bademlii Yaren- personel bi duyuru attı gruplardan gördün mü orda da hamileleri ayırmamışlar direk başlamaları idari izinlilerin diye
Yaren- Bademlii yok canım görmedim bize vermiyeyecekler bu izni anlaşılan ben böyle bişey görmedim genelge tek her il farklı