Bademlii Yaren- aradım canım bi kaç kez personele ama açmadılar. Bu arada sen kaçıncı haftadaydın canım
Poncirella MinikTavsanim sadece 112 değil bütün sağlık calısanlarından 24 hafta altında olanlar cagırıldı 🥺
Bademlii Yaren- personel bizim il kullanmıyor dedi az önce telefonda canım. Diğer illeri bilemem dedi
Poncirella Yaren- aaa bunu bilmiyordum 😓 ben de sağlık çalışanıyım izinlere bakarken tesadüfen buldum yazılarınızı. bir haftadır twitterda etkinlikle sesimizi duyurmaya çalışıyoruz bilginiz olsun o şekilde gündeme gelebilir ümidiyle. İnşallah her gebeyi kapsayıcı şekilde bir güncelleme gelir 😓
Yagmurkoksal_61 Bugün gelmiş yazı trabzona da ben polis merkezinde güven masasnda calıstgm ıcın bsey demediler ama emniyette iş başı yapılacak demişler bakalım
Yagmurkoksal_61 Öyle herhalde bana daha bşey demediler ama emniyette iş başı yapacak hamilelerde demişler eşimde orda çalışıyo bakalım yazıyı dha göremedim eğer başlatırlarsa rapor alacam artık doğum iznime kadar
Fatma_ali_38 Her ili baş müdürlerin insiyatifine bırakmışlar galiba.Personel sıkırtısı yaşayan iller izin vermemiş.Bize yazı pazartesi geldi ben haftamın dolmasını bekliyorum.22hazirana kadar kalkmazsa izne ayrılıcam inşallah🤲