Tugba burcuburcu canım 19 haftadayım şu an eskiye göre iyiyim ama geçmedi devam ediyo ya. Ama ilk aylara oranla daha iyi oldum umarım geçer temelli. Seninkide inş. Çok zor bişey 😞
burcuburcu Tugba çok zor hemde yaaa 😔 ben bide yalnızım ailem uzakta kimsem yok bugün eşimde mesaide off yalnızlıktan kafayı yiycem psikolojim alt üst oldu iyice
zlemAtAcar 19+5 olduk kızımla 🤗 İlk 11 haftam çok sıkıntılıydı. Mide bulantım çok yoğundu. Lekelenmem oldu 12. Haftaya kadar progestan kullandım. Ama şimdi çok iyiyiz 🤗 Sadece gece Acıkmalarım çok oluyor. Açlıktan uykudan uyanıyorum 😂
Tugba burcuburcu bende yanlızım istanbulda canım ailem gaziantepte. Boyle daha zor tek başınasın bi eşin var o da çalışmak zorunda😞 sen nerde oturuyosun
mlssrn 20+3 💙💙 güzel gidiyor minik minik hissediyorum onuuu💙 30unda detaylı ultrasonum var bakalım inşallah herşey yolundadır💙💙
UtkuSedaNurTarakc Bizde Nisan doğumlu olacağız Allah izin verirse Rabbim hepimizin bebişine sağlık sıhhat versin sağsalim tek avazda alalım kucağımıza 💕🤲🏻
Kurtum Kızlar ben haziran annesiyim size danışmak istediğin bi konu. İki üç gündür şiddetli baş ağrım var dayanılmıycak gibi oluyorum artık bu durum ne zaman geçer yaşayanlar yardımcı olabilir mi lütfen 😢😢😢
EdaMinaKele burcuburcu 18+2 malesef bende eşim vardiyalı calıstıgı icin cogunlukla yanlız kalıyorum 😰 en kötüsü geceleri tek kalmak 🙁
burcuburcu EdaMinaKele yaaa benim şu bulantım olmasa yatar uyurum uyuyamıyorumda yata yata uyuştum artık çokmu uzaksın ailenden
mercimek @EbruImamzade acısından duramamak değil de hareket ettirince ve dokununca acıyor onun dışında iyiyim şükür sizinki neden öyle oldu ki?🤔
uzumveannesi KeriminAnnesi evet benimki toparlanıyor. Sürekli yer değiştiriyor zaten o sırada çok fazla hissediyorum hareketlerini.19 haftalık olduk 17 den beri böyle gittikçe daha kuvvetleniyor 😍😍😍
EdaMinaKele burcuburcu ailemden öyle cok uzak degim ama istanbul avrupa yakasındaym onlarda anadolu yakasının en sonunda gidip gelmesi zor oluyor sürekli 10- 15 gunde bir göruyorum onlarıda sen kaç haftalksn cnn
burcuburcu EdaMinaKele ben 16. Haftadayım konyada yaşıyorum ailem Ankarada çok uzak değiliz bizde hızlı tren var ama işte yinede bsşka şehir görüşemiyıruz sık sık