HaticeTfekakr Günaydın hepinize güzel anneler, Bizde bugün 20 haftalık olduk! Ancak kızım hala kıpırdamadı hareket bekliyoruz!!! Sizde hareketlenmeler var mı ne zamandan beri hissediyorsunuz?!
pamuksekerinannesi elvann Bizde kızımla 20+1 olduk💕 Aşı yaptırdın mı canım bide detaylı ultrasona girdin mi 😍😂
elvann pamuksekerinannesi maşallah prensese evey ilk aşımı oldum ikincisi 11 aralikta detaylı ultrasonum ankara çankayada deren klinikte olacağım 2 aralıkta
Cancan pamuksekerinannesi ben de bu cuma aşı için gitmeyi düşünüyorum siz yaptırdınız mı. Herkes yaptırmalı mı zararı olur mu bebeğe? Ebe aksine bebek ve Benim sağlığım için olduğunu söyledi ama tedirginim
burcuburcu Tugba tuba ne zaman geçti bulantıların ben 16. Haftadayım 2 haftadır çok iyiydim tam geçti derken tekrar başladı ya
Tugba burcuburcu canım 19 haftadayım şu an eskiye göre iyiyim ama geçmedi devam ediyo ya. Ama ilk aylara oranla daha iyi oldum umarım geçer temelli. Seninkide inş. Çok zor bişey 😞
Lmnkeskin Bizde kızımla 20+3 olduk 😌 30unda detaylı ulturasona gidicez hayırlısıyla bakalım kaç gram olmuş 🤗
SerenGkpnar mercimek tetonoz aşısımı oldunuz? Nasıldı aşıdan sonra herhangı bir etki oldumu yorgunluk halsızlık vs gbi
elvann SerenGkpnar evet oldum sadece kolum birkaç gün ağrıdı yatamadim üzerine o kadar halsizlik olmadı
CansuHakanDabakan SerenGkpnar Bende sadece kolu kaldırırken hafif zorlama oldu o kadar onun dışında hiç etkilemedi normal sporumu flnda yaptım yani☺
pamuksekerinannesi elvann Senin kuzuya da Maşallah 🙏 Bende bu hafta aşı yaptırayım o zaman.. Detaylı ultrasonuda 2-9 aralık arası yazmış doktor o ara yaptırırım bende 😍
mercimek @SerenGkpnar evet bu sabah oldum üzerine yatamıyorum sadece hafif ağrı var kolumda onun dışında herhangi bi yan etkisi yok😊
Mrvug pamuksekerinannesi Mommmmmmm zumra2020 Teşekkür ediyorum geçmesini bekledim ancak geçmedi o yüzden yarın hemen doktoruma gideceğim. Bu virüsten dolayı gitmek istemedim ama geç kalmak istemiyorum.