Cancan pamuksekerinannesi ben de bu cuma aşı için gitmeyi düşünüyorum siz yaptırdınız mı. Herkes yaptırmalı mı zararı olur mu bebeğe? Ebe aksine bebek ve Benim sağlığım için olduğunu söyledi ama tedirginim
pamuksekerinannesi Cancan Bende bu hafta sonuna kadar yaptırayım diyorum canım... Aynen bende zararı olmadığını duydum.. Aksine Doğumda hem annenin hemde bebeğin mikrop kapmaması için yapılıyormuş
burcuburcu EdaMinaKele ben 16. Haftadayım konyada yaşıyorum ailem Ankarada çok uzak değiliz bizde hızlı tren var ama işte yinede bsşka şehir görüşemiyıruz sık sık
Asya 18+3 bende bazen karnımda damar atması gibi bişey oluyo günde bir yada iki defa bebişmi acaba bu ilk gebelikte 😍
Seda42 Asya bebis olabilir canım benim de ilk gebeliğim 18 haftalarda hissetmeye başladım şimdi tekmeleri yiyoruz ❤❤❤
Duyduy Dün gece ilk defa karnımda değişik bir his vardı üçkere algılayabildim. Bebegi hissetmeye başlayanlar oldu muu 😊
Tugba burcuburcu bende yanlızım istanbulda canım ailem gaziantepte. Boyle daha zor tek başınasın bi eşin var o da çalışmak zorunda😞 sen nerde oturuyosun
Cigdembakar Tutku bizim oğlumuz olcak Allah nasip ederse 😊 siz ne durumdasınz nasl gidiyor kndime yakn haftalarda olan annelerle konşmayı seviyorum 😊🙈
CansuHakanDabakan SerenGkpnar Bende sadece kolu kaldırırken hafif zorlama oldu o kadar onun dışında hiç etkilemedi normal sporumu flnda yaptım yani☺