Ysmn2735 uyumakla uyanmam bir oldu hiç bir şey anlamadım 1 saat sonra kendime geldim yavaş yavaş ayaklarım açıldı üşümem geçti kendime geldim bir sorun olmuyor hemen olup bitiyor sadece sonra çok üşüyorsun ameliyathaneler çok soğuk
Genel anestezi doğum tercih edenler 🙏
Manyakcadl evett ya bencede uyuyalım olsun bitsin en iyisi
Ysmn2735 ilki geneldi tercih ettim bilerek buda genel olcak herşey bitsin uyanayim istiyorum uyanınca agri oluyor dayanabilecek ağrı bu sonra ağrı kesici veriyolar geçiyor kendine geliyorsun bebeğini emziriyon kısa sürüyor korkma yoksa ikincisinide tercih etmez dim😊acı eşiğim düşük olduğu halde genel anestezi istiyorum
Dilan3eymenn rahat geçmişmiydi canım bende çok korkuyorum uyanık olmaktann o yüzden genel yapıcamm galiba.sondayı ameliyatta mı taktılar lavman da yapıyolar dimi cnm birde hemen kalkıp yurüyebilmismiydn benim acı eşiğim yüksek dayanabilirim bence ağrısına. Uyanirken cok fazla bir acı oluyor diyolar o korkutuyo sen hemen uyanmismiydin
Ysmn2735 yok değil omurilik sıkıntım var ne normal doğum ne de spinal anestezi olamıyorum
Alpzumra birde canım spinalde kasılma riski varmış bana doktorum pazarlık yapalım spinali düşünmicez bile dedi ikiz gebelik şuanda kasılma olursa bebeğe sıkıntı Olur dedi sonda yi sormuşsun birde galiba genel anestezi olunca sondayı unutmadan takıyorlar çünkü saniyeler bile önemli demişti 2ci sezaryenim sırf sonda yüzünden spinal oldu çünkü ben ilkte kötü tecrübe edindiğim için kesinlikle sondayı kabul etmedim belden uyuştuktan sonra takmışlardı yine aynı konuyu söyledim doktoruma rahatlattı beni tecrübeli ebemiz var o takar diye..
Ysmn2735 sondayi içerde takmış lardi onu hiç hissetmedim agrimiuo merak etme canm ama ameliyat öncesi mi taktılar sonramı onu hatrlayamadim şimdi 😊4 yıl oldu 😊şimdi ameliyat ta iken işlem bitiyor dilan hanım beni duyuyormusunuz diye uyandıriyolar😊o sırada başlıyor hafif ağrı odana gelene kadar ağrıyor öle çöl aman aman değil korkma canm sonra hemşire geliyor üstünu giydriyo ağrı kesici ve serum takiyo maksimum 2 saate geçiyor ağrın o sırada hafif ağrın varken bebeği kucağına veriyor lar öyle geçiyor 5 saat sonra yürüyorsun ağrı hafif oluyor yürürKen açılıyor ağrın geçiyor ve ne kadar yürürsen ağrın geçiyor hafifliyor unutma ben şimdi tecrübeliyim haftaya inş doğum olacak inan hiç korkmuyorum biran önce kollarımda olsun bebeğim 😇🤗🤗😍
Ysmn2735 sızlerı korkutmak isteme ama salı gunu mecburi spınal sezeryana alındım. Ameliyat sırasında Bı doz da damardan anestezi verildi ne bebegımın yuzunu dogru duzgun gorebıldm ne 3 gundr kendime gelebildim. Yukarı cıkardılar uyusukkende agrıları hissediyordum ben saat 3 te cıktm ameliyattn gece 11 kadar ne yemk yedim ne yuruyebıldm. İlk kaktıgım anda sanki yarama tuz basıyorlardı canım o kadar yanıyordu ki bebegımın dogdugundn bisey anlamdm ilk gun uyuskken bıtane agrı kesici yptılar aksam 5 te hıc Bı ise yaramadı zaman geçmedigı ıcın bıdaha da yapmadılar ıgne. Yalvar yakar bıtane parol serum cok az verdiler. Sabah 6 ya kadar deliye dondum 6 da hemsıre ye ddm bıtane ıgne yptı o zmn rahata kavustum gazım cıkmadı lavma ypldı ise yaramadı yanı anlıcagınız spınalde aldm digerınıde hıc bisekılde agrım gecmedı gecmiyor halen sancılanıyrm.
Dilan3eymenn canım bende spinal oldum iki defa bu sefer hiç cesaretim yok genel olmak istiyorum ama çok merak ediyorum genel anestezide uyandıktan sonra nefes darlığı yaşıyor musunuz akciğerlerde doluluk hissi falan
Dumery normal doğum da da genel olunuyor mu acaba ben hiç birşey bilmiyorum da ☹️
Ysmn2735 ilk gebeliğimde genel istedim uyanınca ağrıların oluyor sonuçta kesi var zaten hemen ayağa kalkmana izin verilmiyor ağrılarda serumla hafifliyor nasip olursa temmuzda doğumum var yine genel isteyeceğim çünkü doğum esnasında uyanık olup sesleri duymak istemiyorum endişelendirir diye düşünüyorum iki gibi doğum olmuştu akşam yürüttüler zaten
minikgunesim olmuyor diye biliyorum cnm çünkü genel anestezide bayılmış oluyor
Ysmn2735 ben ben panik atak olduğu için genel anestesi oldum kızım iki aylık olucak