Gulap-1234 nasıldı memnun kaldınzmı uyandıktan sonra ağrı acı dayanılmıcak kadar fazlamiydı bende genel tercih edicem sanırım
Genel anestezi doğum tercih edenler 🙏
Ysmn2735 bn genel ilk hamileligimde genel anestezi oldum ikinciyi aynisini tercih ederim tabi bu kisiden kisiye degisir bnm b3bek kilolu olmasi ve boyumun kisa olmasindan dolayi doktorum oyle istedi 150 boyum
Ysmn2735 valla bn sezeyandan 6 saat sonra ayağa kaltim yürüdüm
minikgunesim hayır canım normal doğumda sadece epidural alıyorsun sancılarını hissetmemen için oda açıklığın belli seviyeye ulaşınca kapatıyorlar ki kasılma ve ıkınmaları hissedip doğurman için
Ysmn2735 doktorum önermiyorum spinal yapalım dedi panik atağım var yapamam dedim genel olucam hayatımda hiç ameliyat geçirmedim sağlıkçıyım çok sezeryana girdim ama kendim o sedyeye yatmadığım için panik heyecan var iple çekiyorum o günü ama korkuyorum Allah yardımcımız olsun inşallah zorlanmayız sonrasında 🙈
Ysmn2735 hiç pişman olmadım iyikidd yaptırdım hiç birşey olmuyor inanın Gözünüzü açıyorsunuz normal yaşantınızada anında dönüyorsunuz ben çok korkmuştum ama hiçde korkulucak bişeyi yoktu ilk doğumumdu tabi acısı oldu ama oda sadece sezeryan hemen sonra karnımın üstüne su torbası koymuşlardı bi müdde sadece o acıttı Ağrı kesici yapıyorlar pişman olmucaksınız inanın çok geçmiş olsun şimdiden :) kum torbasının koyma sebebi içindeki kanın temizlenmesi için
minikgunesim sen uyuyunca kim ıkınacak kız☺
Bbee2929 ay bunu sorman çok iyi oldu bende bitek bende oldu sanıyorum hemşireler geçer zorlamayin diye söyleniyordu halbuki ben nefes alamuyurum odama geçene kadar boğazım da gıcık var nefes alamıyorum diye diye hal oldu çok uzun geldi bana ama 5 dakika sürdü bi gıcık tutuyor boğazıni nefes zor çekiyordum ablalarım çevremde olanlara sordum biz yaşamadık dediler inş hastaneye gidince bu konu hakkında durcam aklımda ama Dr uma sormayı unuttum
Gulap-1234 bana kum torbası koymadilsr afedersin alttan parmak ladikar o yarali ağrılı halimle😥ki pis kan gelsin diye öyle oldu çok kan geldi ama ben böyle istemiyorum kum torbası olsun dicem bunda 😯
Asafkivancannesi @Ysmn2735 genel anestezi de sizi uyutmak icin verilen ilaclar plasenta yoluyla bebege de gectigi icin etkileniyor bebek. Genel anestezi ile dogan bebekler daha uykuya meyilli oluyor dogum sonrasi. O yuzden anestezi uygulandiktan sonra bir an once bebegi çıkartmak isterler ne kadar erken cikarsa okadar az etkilenir
Ya benim anestezi uzmanı kağıdımı doldurdu spinal yazdı ama ben hiç istemiyorum cünkü korkuyorum ve yapabileceğime inanmıyorum amilyat a girmeden genel olmak istediğimi söylicem cünkü ben iğneden bile korkuyorum
Alpzumra 🙈🙈 ay ne bilim yaa
minikgunesim hiç yaşamadım canım çevremdense yaşayan yok ama prenses doğum varmış onu bi araştır bakalım