Seda89 ya ne güzel kolay geçmiş sizin için uyanırken ne hissettiniz uykudan uyanır gibimiydii. Yaa nedense cevremde herkes genel olma komple uyutma kendini işte uyanırken zor oluyor ağrıyla acıyla uyanıyorsun çok zor oluyor gibi şeyler söylüyor işte spinalde uyuşuksun ama genelde uyuşuk olmadığın icin çok ciddi bi acı oluyo uyanırken filan diyip baya korkuttular o yüzden neyi tercih edicem bilemiyorum ama spinal i de kaldıramam çok korkarım uyanıkken kesildigimi bilmek bana göre değil tabsiyonum düser bayılırım daha düsünürken bile korkudan elim ayağım titriyor
Genel anestezi doğum tercih edenler 🙏
Ysmn2735 22 haftalığız daha:) çok var gibi ama zaman hemen geçiyor:) anlamadan 22 olmuşuz
Ysmn2735 hayır canım çok kolay gecti benim uyanırken hiç acı hissetmedim sonradan doğal olarak acıyor çünkü kesik var ama 1 haftada tamamen iyileşmiştim kişiden kişiyede değişebilir inşallah buda kolay gecer 10 gün kaldı hemşiremde rahatlattı biraz çünkü spinalde kesilirken hissediyorsun genel tercih et kesinlikle dedi
Ysmn2735 benim doğum çok mecaralıydı eşim yetişemedi ameliyathaneye alırlarken fotoğraflarım var boş boş bakıyorum etrafa, ayıldım gözlüğümü takmamışlar kör oldum diye ağlamışım , ayıltmak için kulak arkama öyle bastırmışlar ki çenem acıyordu kim yumrukladı lan beni diye doktora Çemkirmisim kendime gelene kadar baya aksiyon yaşamışım ama ben hatırlamıyorum
Ysmn2735 ben oldum geçen hafta spinal başladı ama sancidan tutmayınca genel anestezi verdiler
Ysmn2735 yarın genel olacak benimde. Benim tek korkum sonda onu bayıltınca takmalaribi rica edeceğim inşallah yaparlar
Ysmn2735 ben de genel istiyorum.. aslinda doktorum epiduralden yana ama belime igne yapilcak dusunsene azicik kaydirsalar bitmeyen bas agrisi bilmemne su bu oluyormus.. kendimi adamin birinin hata yapmasina ya da yapmamasina emanet etmekten de uyur giderim diye düşünüyorum açıkçası
Manyakcadl yaa evet haklısın ufacık bir hata yüzünden fıtık vs olabiliyor benim kuzenim oldu epidural ama düzgün yapılmadığı icin hem tam uyuşmadı hemde şuan göbek fıtığı oldu.yani banada tam uyumak daha iyi gibi geliyor o stresi kaldıramam cünkü
Ysmn2735 hah al bir hikaye daha🤦🏻♀️ Bende de ayri bir hikaye de korkmayin diye anlatmadim… biz uyuyalim anacim mis👌🏻👌🏻
Ysmn2735 uyumakla uyanmam bir oldu hiç bir şey anlamadım 1 saat sonra kendime geldim yavaş yavaş ayaklarım açıldı üşümem geçti kendime geldim bir sorun olmuyor hemen olup bitiyor sadece sonra çok üşüyorsun ameliyathaneler çok soğuk
Manyakcadl evett ya bencede uyuyalım olsun bitsin en iyisi
Ysmn2735 ilki geneldi tercih ettim bilerek buda genel olcak herşey bitsin uyanayim istiyorum uyanınca agri oluyor dayanabilecek ağrı bu sonra ağrı kesici veriyolar geçiyor kendine geliyorsun bebeğini emziriyon kısa sürüyor korkma yoksa ikincisinide tercih etmez dim😊acı eşiğim düşük olduğu halde genel anestezi istiyorum
Dilan3eymenn rahat geçmişmiydi canım bende çok korkuyorum uyanık olmaktann o yüzden genel yapıcamm galiba.sondayı ameliyatta mı taktılar lavman da yapıyolar dimi cnm birde hemen kalkıp yurüyebilmismiydn benim acı eşiğim yüksek dayanabilirim bence ağrısına. Uyanirken cok fazla bir acı oluyor diyolar o korkutuyo sen hemen uyanmismiydin
Ysmn2735 yok değil omurilik sıkıntım var ne normal doğum ne de spinal anestezi olamıyorum
Alpzumra birde canım spinalde kasılma riski varmış bana doktorum pazarlık yapalım spinali düşünmicez bile dedi ikiz gebelik şuanda kasılma olursa bebeğe sıkıntı Olur dedi sonda yi sormuşsun birde galiba genel anestezi olunca sondayı unutmadan takıyorlar çünkü saniyeler bile önemli demişti 2ci sezaryenim sırf sonda yüzünden spinal oldu çünkü ben ilkte kötü tecrübe edindiğim için kesinlikle sondayı kabul etmedim belden uyuştuktan sonra takmışlardı yine aynı konuyu söyledim doktoruma rahatlattı beni tecrübeli ebemiz var o takar diye..