Merve-T Nazomi esentepe çok kafamı karıştırıyor. Doğum fiyatları çok uygun diğer hastanelere göre. Siz gidiyormuşsunuz hastane ortamı nasıl, hijyen anlamında falan?
Nazomi Merve-T ben çok memnunum h bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar doktorum çok iyi ve odası falan harika temiz
Elifnuur tgce_brs ben 11. Haftamda çekirge doruk hastanesinde sühendan hanımla tanıştım ve gördüğüm en mükemmel doktor bebegin için tercih edebilicegin en iyi doktor diyebilirim bebek ve seninsaglikli bi hamilelik geçirmen için elinden gelini yapıyor kesinlikle tavsiye ediyorum
Elifnuur Merve-T Merve-T çekirge doruk hastanesi sühendan bendereli mükemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum
asenur0407 Yeni doğum yapmış biri olarak pembe mavi doktor Nedret kolsal hanımı kesinlikle tavsiye ederim
Pnarozcan Merve-T 10 haftalık hamileyim. Şehir hastanesinde Ayşe Yeliz hanıma gidiyorum çok memnunum çok ilgili bi doktor tavsiye ederim 🤗
Asc-18 Merve-T bencede oyle bende ilk gebeligimde kimyasal gebelik yasamistim osmangazi aritmiye gittim ordaki doktordan hiç memnun kalmadım hiç bilgilendirmedi sonra müzeyyen hanımı buldum iyi ki buldum enerjisiyle senin enerjinide yükseliyor ayrıca medicanada doğum yapan bi tanıdık var çok memnun kaldığını çok güze ilgilendiklerini söyledi normalde hastanede 1 gün kalacaktı çok güzel ilgilendikleri için 2 gün kalmış inşallah bizimde öyle olur😊
Merve-T Herkese merhaba, 6 haftalık derken 8 haftalık olduk bile. Zaman nasıl hızlı geçiyor. Sizlerin nasıl gidiyor hamilelik, bulantı kusmanız var mı? Bende son bir haftadır iştahsızlık var biraz. Hadi gelin biraz sohbet edelim :)
Merve-T Bursa anneleriii, hazirandan beri konuşmamışız. Nasıl gidiyor hamilelik, neler yapıyorsunuz? 🤗
Eeezgi Merve-T 28+5 olduumm başından beri Pembe Mavi Aycan Bey’e gidiyorum. Başında zaman çok hızlı geçiyodu da şimdi geçmiyo sanki hiç 🙁
Merve-T Sevincinci ayy ne güzel, sağlıkla gelsin minnoşunuz inşallah. Biz 27.haftadayız çok memnunum Volkan Bey’den. Sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz 🤗