Merve-T Sevincinci ayy ne güzel, sağlıkla gelsin minnoşunuz inşallah. Biz 27.haftadayız çok memnunum Volkan Bey’den. Sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz 🤗
Sevincinci Merve-T Benim de şimdilik iyi Yarın allah nasip ederse kalbini duyacam Volkan bey çok tatlı bir doktor memnun kalarak gittim siz yolun yarısını geçmişsiniz ne güzel
Merve-T Sevincinci size de nasip olucak allahın izniyle bu günler. Çok çabuk geçiyor zaten zaman tadını çıkarın her anın
Selma_123 Bende 24 haftadayım dr acıbademde doç dr mehmet özgür akkurt çok çok memnunum tavsiye ederim
Eeezgi Merve-T 28+5 olduumm başından beri Pembe Mavi Aycan Bey’e gidiyorum. Başında zaman çok hızlı geçiyodu da şimdi geçmiyo sanki hiç 🙁
Merve-T Eeezgi Bizde 27+5’iz bana da tam tersi günler çok çabuk geçiyor gibi geliyor 😁 sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🙏🏻🙏🏻
Jasmen Merve-T Merhaba bende 18 haftalık hamileyim madicana Volkan Aksakallı doktorum başından beri ona gidiyorum ben sormadan kafamdaki bütün soruları cevaplıyor çok güler yüzlü çok ilgili ben çok ama çok memnunum ve kesinlikle tavsiye ederim.
Merve-T Jasmen bende Volkan Bey’e gidiyorum dediklerinize kesinlikle katılıyorum. Başlarda soru listesi hazırlayıp gidiyordum. Daha ben sormadan bütün sorularıma cevap vermişti zaten oyüzden artık listede hazırlamıyorum bende çok memnunum 😊
esra-16 36+4 deyim pembe mavi nedret kolsala gidiyrm çok memnunum yönlendirdiğim herkeste çok memnun kaldı
Jasmen Merve-T Desene bir aksilik olmazsa aynı zamanlarda doğum yapacağız 🤩 bebişinin cinsiyetini ne benim ki erkek ☺️
bbegim Hurmuz16 gizem hanımın nesinden memnun kalmadınız mesela ? Bende ona gidiyorum ama bazen acaba dediğim noktolar oluyor bakayım aynı konulardan mı müzdaribiz
bbegim Hurmuz16 hmmm biraz fazla hastası var sanırım ondan banada öyle geliyor çünkü ama değişmem bn bu saatten sonra ya kalmş 1 ay😊
Hurmuz16 bbegim aynen canım 1 ayın kaldıysa değişme tabikide ben 3 aylıkken değiştirdim hemen Embiye hanıma gidiyorum ben çok memnunum iyiki de gitmişim Embiye hanıma diyorum 🥰
Jasmen Merve-T Amin inşallah en önemlisi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak o mis kokularını çekebilmek. 🤗☺️ İsim buldunuz mu paşaya
Merve-T Jasmen henüz karar veremedik aklımızda Uras ve Ata var ikisinin arasında gidip geliyoruz bakalım 😊 siz karar verdiniz mi?
Jasmen Merve-T İkiside çok güzel bakalım hangisine karar vereceksiniz biz karar verdik Umut Deniz olacak ☺️🤩