esrab Şehir hastanesine giden varmı acaba? Özele gidiyorum degiştirmek istiyorum yazarsanız çok sevinirim 😊
es_es Merve-T 280 tl fakat bir muayene bir kontrol. Yani 280 ödüyorsun 2 defa gidiyorsun gibi. Doğum fiyatını hiç sormadık bile. Geçen sene kardeşim de Cenk Bey’e gitmişti, memnun kalınca ben de hiç arayışa girmedim.
Merve-T es_es çevrede tecrübe etmiş birinin olması çok önemli. Çok şanslısınız. Umarım çok güzel geçer bu tatlı süreç sizin için 😊🙏🏻
tgce_brs Merve-T evke modiloft ta Gülcan satır a gittim 2 kez ama doğum yaptirmiyomus aslında kendisini sevdim ama gittiğim doktorum dogumumda girsin istiyorum o yüzden değiştirmeyi dusunuyorum
Merve-T tgce_brs umarım içinize sinen bir doktor bulursunuz. Yorumlarda fikir olur inşallah sizin için
Merve-T Esen16 ay kusura bakmayın ben başka bir cevap ile karıştırmışım. Bir de medicana ile aynı diyorum 🤦🏼♀️ Doğum ücretini konuştunuz mu demek istemiştim ben. Yanlış anlaşılma oldu 😊
Asc-18 Merve-T 7+3 haftalık hamileyim medicana ya müzeyyen uyanık a gidiyorum doktorumdan çok memnunum neden bilmiyorum ama medicana daki kadın doğumcumların hepsi iyi sanırım hiç kotu bisey duymadım
Merve-T Asc-18 evet değil mi? Ben de çok araştırdım, yorumlara baktım. Aslında gebelik teşhisi için ilk Bahar Hanım’a gitmiştim. Biraz soğuk gibi geldi. Sonra Volkan Bey’i çok duydum. 2. Kontrole ona gittim. Çok güleryüzlü sıcakkanlı bir doktor.
Asc-18 Merve-T bencede oyle bende ilk gebeligimde kimyasal gebelik yasamistim osmangazi aritmiye gittim ordaki doktordan hiç memnun kalmadım hiç bilgilendirmedi sonra müzeyyen hanımı buldum iyi ki buldum enerjisiyle senin enerjinide yükseliyor ayrıca medicanada doğum yapan bi tanıdık var çok memnun kaldığını çok güze ilgilendiklerini söyledi normalde hastanede 1 gün kalacaktı çok güzel ilgilendikleri için 2 gün kalmış inşallah bizimde öyle olur😊
Ecrinbzkrt Yıldırım doruk doktorum embiye yılmaz çok memnunum herseyı cok guzel tatlı dille anlatıyor son haftalarımız bizimde tavsiye ederım canım düşünürsen bende cok arastırarak basladım o doktora
Ecrinbzkrt Hurmuz16 verıyor ben 37.haftaya girdim cok sukur bır sıkıntı yaşamadım numarasını bile verıyo bırsey oldumu ara yaz dıo
Hurmuz16 Ecrinbzkrt bende doruğa gidiyorum şuan gizem yıldırıma gidiyorum memnun deilim hiç değiştirmeyi düşünüyorum bi kaç kişiden hep duydum embiye hanıma gitmeyi düşünüyorum inşallah
Ecrinbzkrt Hurmuz16 valla burdan bı bayanla tanıstım oda yanlıs hatırlamıyorsam ona gıdıyordu ben embıye hanımı onerdım sanırım bı kac kısı daha onerdı ve 16.haftasında embıye hanıma gıtmeye basladı hala konusuyorum o kızla gayet memnun tavsıye ederım yani çunku ılk haftalarımda bende cok araştırdım hiç degıstırmıcem bı doktor olsun ıstedım ölede oldu onunla basladım onunla son bulcak inş🥰🥰
bbegim Hurmuz16 gizem hanımın nesinden memnun kalmadınız mesela ? Bende ona gidiyorum ama bazen acaba dediğim noktolar oluyor bakayım aynı konulardan mı müzdaribiz
Merve-T Nazomi esentepe çok kafamı karıştırıyor. Doğum fiyatları çok uygun diğer hastanelere göre. Siz gidiyormuşsunuz hastane ortamı nasıl, hijyen anlamında falan?
busraadaliakca Merve-T bende 6haftalık hamileyim , Dr aylin karahasan a gidiyorum fsm de muayanesi var