Hcrn98 Aselikra-11 cnm bu dediklerimiz kafanı karıştırmasın içine hangisi siniyosa git beğenmezsen tavrını fln deiştirirsin doktorunu ☺️
papatyalarr5 Birde bayanlar ben Doğum fiyatlarınıda sormustum fakat spinal veya epidural verdiklerinde fiyat değişiyor mu ??? Yoksa verdikleri fiyatın içerisinde mi oluyor esenler medipolde 😑
34bebe34 Hcrn98 yaaa öylemi ben elif ahanıma gidiyorum 😲ilk dogumumda aynı seyi yasadım inmedi dokdorum bebikim vefat eddi gene aynı ilgisizliği istemiyorum
Byz91 34bebe34 elif hanımdan memnunmusunuz ben de şehruz hanıma gitmek istemiyorum. Onun dogum fiyatları nasıl. Çünkü ögretim görevlisi olunca fiyatlar değişiyor.
Hcrn98 34bebe34 hiç sorma yaa artık sinirden o kadını görünce bile tüylerim dikeliyo mahvolmuştum o gece 😶
Byz91 Aselikra-11 bende şehruz hanıma tavsiye üzerine gittim 2 kez ama memnun kalmadım yani biran önce göndermek ister gibiydi haftaya kontrole çagırdı ama ben başka doktora gitmeyi düşünüyorum
Byz91 Aselikra-11 İnternetten araştırdım röyale hanıma da iyi diyorlar onu denicem bide. Bende 34.haftadayım ve artık sabit bir doktorum olsun istiyorum
34bebe34 Byz91 Byz91 Bi dogum fiyatı alırken dokdor ismi sormadılar. Ya memnunum ama bir bayan ilgilenmedi diyince bende şeey oldum memnunum aslında kibar Bi bayan ama dogum da Allah karsıma iyi insanlar cıkarsın
Meltem3421 Aselikra-11 canım bende tuğba hanıma gidiyorum çok memnunum yengemde 20 gün önce doğum yaptı oda çok memnun kaldı ilgili güleryüzlü bir doktor tavsiye ederim