Hcrn98 Aselikra-11 yok kuzum telefon numarasını vermiyo ama hastaneyi arayınca asistanına bağlıyolar seni istersen onun dışında numara vermiyo
Meltem3421 Aselikra-11 canım bende tuğba hanıma gidiyorum çok memnunum yengemde 20 gün önce doğum yaptı oda çok memnun kaldı ilgili güleryüzlü bir doktor tavsiye ederim
Bumbum Aselikra-11 canım eşler odaya normalde alınıyordu ama şuan ki süreçten dolayı alınmıyor ama önemli bir durumda şehruz hanım dışarıda eşine de aktarıyor En iyi karar senin kendi kararın ama bunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ben çok memnunum hatta yaptığım hediyeliklerde götürdüm çok sevindi benim doğumun bu hafta olacak Allah nasip ederse
34bebe34 Byz91 Byz91 Bi dogum fiyatı alırken dokdor ismi sormadılar. Ya memnunum ama bir bayan ilgilenmedi diyince bende şeey oldum memnunum aslında kibar Bi bayan ama dogum da Allah karsıma iyi insanlar cıkarsın
Eddaselman Çook iyi bi doktor kesinlikle kardeşimin doğumunu kuzenimin doğumunu sehruz hanım yaptı bende hamileyim aynı hastanede elif hanıma gidiyorum tavsiye ederim
34bebe34 Eddaselman hmm elif hanım iyi diyorsunuz yani ay kafam karısdı 🙄rabbim iyi insanlarla karsılasdırsın
Eddaselman Sehruzda çok iyi ben onun için gitmistim ama ogun orda olmadığı için elif hanımla verdiler memnun kaldım devam ettim ikiside çok iyi bi doktor
Heyecanlianne- Bende gidiyorum ilk hamileliğimde direk ona gitmiş 2 oldu yine ona gidiyorum . Çok konuşkan biri değil bazı doktorlar daha konuşkan ama normal doğum da dikişimi vs güzel yaptığı için tekrar onu tercih ettim
Zeyn7 Deletedmom388 Zeynep emine iyi degil bende onda memnun kalmadım ama Burcu hanımı herkes çok övüyor randevu bulamıyorum çok doku🤷🏻♀️
Deletedmom388 Zeyn7 Burcu Hanımı bende çok istedim çok fazla memnun kalan var ama benm zamanımda randevuları kapalıydı eğitimdeymiş şimdi açıldı mı bilmiyorum, sanırım muane ücretleri artmış geçen sene kasım ayında 90tl’di şimdi 150-200 arası diyorlar.
Masaltugba Burcu aydında doğum yapmıştım kızımı. Cok memnun kaldım. Bal gibidir. İkinciyi de kısmetse onda yapıcam