ecemtmr Beyis Evet hepsi internetten siparişle canım tekstıl kısmı yenıdogan setı bodyler falan Chakra’dan, diğer gıyımler tulumlar lcw, trendyol falan malum virüsten bakıp alamadık ki :( inşallah kalanları baka göre alırım.
Mervenur_kcbs 150403 ben hemen hemen herşeyi aldım kuzu sayayım bebek bezi bebek arabası pusetli baybnest set beşik hastane çıkışı 2 doğduğu gibi ve resim çekilmelik beşik ışığı yatak streçi yastık günlük gıydırmelik eşırtman aynı şekilde dışarda giydirmelik battaniyleri el örmesi eldiven şapka hatırladıkalrıö bunlar kuzu 🙈🙈unuttuğumda var🙈😂
Elifozmen33 19 +4 deyim bende ilk çocuğumuz herseyini ilk olarak ozel alacagim ama yeteri kadar cunku yegenim erkek kuzenimin cocugu erkek temiz kullanırmış esyalari ayirdik onlarida evde giydirecegim :) besik buyuk var bir tane hic kullanilmamis bir tanidiigmkz verdi onu yatagimin yanina koyacam kendim hamak besik alacagim ama detaylidan sonra yavas yavas baslayayim diyorum tabi ufak tefek battaniye ordum aldim yelek ordum ama daha henjz tam baslamadim alisverise
Eceunverkanra Deletedmom207 Valla 20-40dakika arasi suruyor sanirim benim ikilide bile yarim saat surmustur
Beyis ecemtmr bende internetten bikaç aldım ama gidip bakmak istiyorum eşimde izin vermiyor virüsten bekliyorum öyle. Chakra cok guzel kalitesi diyolar ama biraz pahallı geldi bana 🤔
Blackpink Mervenur_kcbs benim oglumdan kalma seyleri kullanicam cogunlukla. Simdi bu kiz oldugu icin sadece kiyafet alirim ama anne bebek cantasina ihtiyacim vardi. Normalde 220tl ye satiliyodu dun aksam 131 e aldim. Kamuflaj desenli olan cok tatli duruyor. Ve bir cok urunde indirim var kacirmadan bakin bence 🙂
Beyis Blackpink 🤦🏻♀️ Demeyin öyle bende çok beğeniyordum fiyatıda düşmüş diye geçen 170e aldım şimdi daha çok düşmüş üzüldüm
Mervenur_kcbs Kadriye2411 ben hem internetten bakıyorum hem dışardan hangisi daha mantıklı geliyorsa alıyorum 😂