minik10eller Mervenur_kcbs beşik olarak aynı evet 🙂uyku seti olarak bunu ben de çok beğenmiştim 🥰 ben uyku setini geri poşetine koyup beşiği de örttüm çünkü dayanamıyorum 😍 kıyafetleriyle yatıyorum bi an önce ekim gelsee sağlıkla alsak kucağımıza 😍
Mervenur_kcbs minik10eller bende örttüm tozlanmasın diye herşey tam aslında bizde beklemedeyiz Ekim ayı hemen gelsin 💗🌸
Deletedmom207 Mervenur_kcbs çocuk gibi bu ne dedi🙄2 seneden beri ne güzel duruyordu gecen temizlik yaptık attı çöpe😪
yumukeller Mervenur_kcbs aynen bide kız olacak inşallah. Onların ki daha cicili bicili şeyler oluyor. Kış bebegi olacak ama yazlık bile birsuru şey baktım almışım bidaha hepsini sildim 😂
Melekmine Mervenur_kcbs bizim alış verişi ful kaynanam ve annemler yapicak biz fazla bisey almicaz herşeyi onlar ayarlicak bana hiç kiyamamzlar 🤭🤭
Mervenur_kcbs Deletedmom207 ya bende istiyordum aslında oğlana da yaptıracaktık ama herkes dedi bu devirde taktırmaya korkarsın yaptırma dedi bide değiştirmeye veya bozmaya kalksan zarar edeceksin dediler bende vazgeçtim o yüzden kuzu
Mervenur_kcbs Deletedmom207 hatta ben kıx olursa bilezik erkek olursa künye düşünüyordum ama almıcam ya zarar etmeninde anlamı yok takamıcam da
Mervenur_kcbs Deletedmom207 bende çok beğeniyordum aslında hele ismi yazıyor ne kadar güzel duruyor ama korkarsın taktıramazasın sende bence baksana neler duyuyoruz haberlerde ama dur bişey Atçam
Mervenur_kcbs Deletedmom207 böyle bişey alcam yakasına nazar değmesin diye fiyatları değişiyor ben öyle hepsi buradada gördüm ama çok güzel modelleri var hemde