Fatmanur3232 Allah rahmet eylesin yeri cennet olsun
Sizleride dualarıma katmak istiyorum ❤️💐
Fatmanur3232 Özge. Hayırlı evlat ve doğum için dualarına beni de katar mısın canım Allah razı olsun 🙏
Fatmanur3232 öncelikle rabbim kardeşinin mekanını cennet eylesin canım 🙏 benimde bebeğim kaburgalarımı eziyo ve bişey yapamıyoruz taşımakta zorlaniyorum bu acılarımın dinmesi için ve kolay doğum için dualarında bana da yer verir misin? 😌
Fatmanur3232 ismim ayşenur mensur
Fatmanur3232 O güzel kalbinizden öpüyorum sizi 💕💕 Aysema kolay doğum olsun ve kizima sağsağlim kavusayim 🙏🙏
Ceyhan yuztas . Kolay bi doğum sağlıkla kucağıma almam için dua edermisin 🙏🙏
Fatmanur3232 20 gün sonra dogumum var Eda Nur. Sagsalim olması için dua eder misin 🙏🏻🙏🏻♥️ Benim de dualarım seninle
Fatmanur3232 Başın sağolsun canım. Rabbim evlanı sağlıkla kucagına almanı nasip etsin. Şeyma hafızoğlu tek yumurta ikizlerine hamileyim sağlıkla zamanında gelsinler küveze girmeden onun için dua edersen sevinirim. Allah razı olsun
Fatmanur3232 burada gördüğüm en güzel post😊 şaşkınlıkla okudum .. nasıl dualar ettiğinizi hayal ettim biran🥰 kendinizden geçip hiç tanımadığınız insanlara dua ediyorsunuz , tanımadıklarımıza ettiğimiz dualar daha çabuk kabul olurmuş.. buraya ismimi yazıp bana dua et demeye utanırım. İnceliğiniz karşısında.. ettiğiniz bütün dualar sizi bulsun, her kim için ne istiyorsa bu Fatmanur kardeşimiz 10 katını onun İçin ver rabbim gönülden istiyorum bende size dua edeceğim emin olun. Rabbim kardeşiniz ve kaybettiğiniz bütün sevdikleriniz ile cennette kavuşmayı nasip etsin. İyiki varsınız.
Fatmanur3232 basiniz sagolsun Allah razi olsun insallah 😊
Pınar Karabulak ismim. Hayırlı sağlıklı bir evlat. Sağlıklı huzur dolu bir yuva ömür.
2 bebegimi kaybettim bu 3. bebeğim insaAllah sag salim kucagima alirim, Allah sabr versin canim sana çok zor, insaAllah sag salim kavusursun bebeğine. İsmim Nermin
Fatmanur3232 adım Seray 38 haftalıkken oğlumu kaybettim 😔 tek duam acımı dindirecek olan bir evlat inşallah rabbim bu evladını sag salım kucagına almayı nasıp etsin 🤲
Fatmanur3232 merhaba .adım Günel. İki kaybim oldu. Şimdi yine anne olmak sağlıklı bebek istiyorum. Benim içinde dua edersen çok sevinirim.Allah razı olsun.dualarin kabul olsun 🤲😘
Fatmanur3232 Nur Tarı hayırlı doğum yapmami sağlıkla kizimin kucağında olması icindde dua edermisin basın sağolsun 🙏
Fatmanur3232 Defne bakacak. Bu kızumun adı. 3 üz dogum yaptım 1 ını 4 ay once kaybettıydım bır dıger kızımı da bugun topraga gomecegım. Rabbım bana defnemı sag sağlım sağlıkla kalıcı sıfa ışe kucagıma versın. 2 evladımın acısını sevıncıme cevırsın rabbim defnem ile. Adım gamze bakacak. Allah razı olsun bnde nasıp olursa bnde okucam suzlere dua
İnşallah rabbim sağlıkla sihatle versin tekrar
Fatmanur3232 ismim Bahriye 1 tane Ammiyotik bant var dedi doktor çok korkuyorum beni de şuana Katar’dan çok sevinirim kardeşin ve bebeğin için çok üzüldüm başın sağolsun bende 28 haftalık ölü doğum yaptım inşaAllah bebiş lerimiz bize Şefaatçi olacaklar 😢
Bahriye06 duana Katarsan yazacaktım 😊
Canım anne adaylarım hamişlerim ve anne olmayı çok isteyen o güzel kalplı kardeşlerim hepinizin yorumlarınızı okudum yasini mi ve kısa sürelerimi okudum duama kattım Allah kabul etsin hepinizin duaları için bende çok teşekkür ederim benim ölmüşlerim sizlerede şefaatçi olsun inşallah Rabbim sizi korusun inşallah bu dünya geçici evlatlarınızı güzel yetiştirin biz yetiştirilmekte çok geç kaldık ama kendi adımlarımızla yaşadıklarımızla buralara kadar geldik akıllandık kalp gözümüzü açtık Elhamdulillah Rabbim size sıkıntı vermeden sınava sokmadan kendisine kavuştursun inşallah hepinize haykrlı geçeler dilerim hakkınızı helal edin ❤️❤️❤️💐
Fatmanur3232
Canım çok teşekkür ediyorum bu güzel dileklerin için Allahta senin yar ve yardımcın olsun her daim. Sende hakkını helal et. Ağzına yüreğine sağlık 🤲🏻🤲🏻