Fatmanur3232 menekşe Kılınc 6 yıl sonra gebe kaldım kolay doğum bebeğimin sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması için dua istiyorum allah razı olsun ne muradınız varsa versin🤲🥰
Sizleride dualarıma katmak istiyorum ❤️💐
Fatmanur3232 Allah razı olsun senden canim çok güzel birşey yaptin .
Ismim seher çocuk sahibi olmak istiyorum hayırlı sağlıklı bir evlat 😌
Fatmanur3232 fatmanur beni de duana eklermisin doğumum kolay olsun saglıklı hayırlı evladımı kıcagıma alayım diye 30 yaş üstüyüm panik atağım var dogumumdan kaygılanıyorum çünkü ..dilek güngör şimdiden Allah razı olsun🙏🏻
yorgun21 rabbim tez vakitte kucagını doldursun inşallah
Fatmanur3232 canım eşimle sorunlarım var ve bazen bebeğimi istemiyorum ölsün biz hayatını mahvedeceğiz diyorum.dua et bana sıkıntıdayım çok❤️Allah razı olsun
Fatmanur3232 ben bu hamileligimde.cok hastalandim 2 aylikken influenza oldum kullanmamam lazimken mecburi ilac kullandm 3 aylikken bogazlarimdan cok kotu hastalandim konusamaz hale geldim 10 gunde 4 kilo verdim 5 bucuk aylikken erken dogum tehlikem vardi 1 bucuk ay oncede korona gecirdim tek istegim saglikli hayirli bi evlat olsun sag salim doguma girip cikayim 😔🤲
Ismim remziye
Fatmanur3232 Allah razı olsun ne düşünceli insansınız… bizede oğluşumuzun hayirli evlat olmasi icin dua eder misiniz biz ediyoruz tabiki ama müslümanın müslümana ettigi dua daha hayırlıdır
TugceTok06 güzel bir evlat yetiştirmeyi rabbim hepimize nasip eylesin ❤️
Fatmanur3232 Allah kabul etsin inşallah Allâh razı olsun Rabbim senin gönlünden geçen herşeyi hayırlısı ile nasip etsin amin 🤲
Fatmanur3232 cnm banada çok dua et normal doğum yapacağım çok korkuyorum ağrısız acısız bi avazda kolay doğum olsun sağlıkla kucağıma alayım
Öncelikle Allah hayırınızı kabul etsin inşaallah bizide katarsanız seviniriz oğluşumla kolay bir doğum ve hayırlı bir evlat olsun yavrum🙏Esma Daşkın
Fatmanur3232 aminnn aminnn inşallah
Fatmanur3232 Yarın doğumum var ikizlerime sağ Salim kavuşayım inşallah küvez yolu bekletmesin rabbim inşallah 🤲🏻❤️ Emine İbiş adım
Ayşe Nur önce evladımı sağsalim kucağıma almam için dua edermisiniz🙏Rabbim şimdiden kabul etsin inşallah🙏başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah kardeşinizin🙏😓
Fatmanur3232 Ne kadar düşüncelisiniz 🌷Allah razı olsun. Rabbim gönlünüzdekileri yaşatsın size.
Birsen Acar 🌸
Fatmanur3232 Kendim hamileyim şükür ama çok sevdiğim bir arkadaşım için dua istiyorum 🙏🏼 Yasemin Tufan hayırlı bir evlat sahibi olabilmesi için dua et canım lütfen 🙏🏼🙏🏼🙏🏼