Kızlar ben çok zor zamanlar geçirdim bir evlat kaybettim üstüne genç yaşta kardeşimi toprağa verdim sonra hemen hamile olduğumu öğrendim Rabbim sizlere yaşatmasın ben her gün
Yasin ve kısa süreleri okumadan dua etmeden yatamıyorum ya gün içinde yada yatmadan mutlaka okuyorum çok şükür alışkanlık oldu kardeşimin ölümünden sonra.
sizleride dualarıma katmak isterim
gebe olanınız
gebe olamayanınız
sıkıntılı gebe olanınız
düşük yapanınız
vs …
mutlaka vardır ben sizleri duama katmak istiyorum izde isterseniz gelin katılın 1 hafta sonra falan ben bu forumda isimlerinizle hepnize dua ediyım ❤️
kızlar tek ricam beni zorlamada kısa bi şekilde mesela
gebeliğim riskli yazın ve adınızı yazın bu şekilde hemen okuyup rabbim sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin diyeyim 😍
Sizleride dualarıma katmak istiyorum ❤️💐
Bahar Burçak kolay doğumum ve hayırlı evlat olması için benide katar mısın? Allah şimdiden razı olsun ettiğin duaların 10 katı senin olsun inşallah🥰
Fatmanur3232 sevval yuksekdag kolay ve dogum ve hayirli evlat olmasi icin benide duana katarmisin simdiden allah razi olsun rabbim seninde yardimcin olsun insallah🥰
Fatmanur3232 Öncelikle başın sağolsun, Rabbim sabrını arttırsın inşallah 🙏🏻 Ne guzel dusunmussun. Daha onceden bir kaybim var o yuzden korkuyorum sadece bebegumi sag salim kucagima alabilmeyi istiyorum. Bir kez bile gecirsen ismimi yeter baska bir sey istemem. İsmim Ece. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah amin. Allah razi olsun canim.
Fatmanur3232 yarın yatışım var birgüne Doğumun sağ SALİM çıkmamız için dua edin inşaAllah bende duacınızım
Merve ben hayırlı evlat hayırlı kolay doğum ve huzurlu bir yuva için dua bekliyorum Allah razı olsun
Ismim Sema.
Hamile kalmam icin bu ay hayirli sonuc icin dua ederseniz cok mutlu olurum😍
Fatmanur3232 ikiz bebeklerimi kaybettim erken Doğumla şimdi riskli gebeyim beni de eklermisin duana Esra Esen
Fatmanur3232 İsmim Zeynep bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilmem için dua eder misin, güzel kalbinden öpüyorum ❤️ Rabbim ettiğin her dua için melekleriyle sana kat kat fazlasını ettirsin insallah güzel anne ❤️
İsmim burcu doğumuna çok az kaldı kızımı sagliklica kucağıma almam icin dua edermisin Allahim seninde çokça yardımcın olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok teşekkür ediyorum şimdiden 💕
Fatmanur3232
Ne güzel bir insansın sen Allah gönlüne göre versin seninde tüm duaların kabul olsun inşallah 🤲🏻 Adım Iraz kolay ağrısız bir doğum ve hayırlı evlat olmasını dilerim Allahtan benide katarsan duana teşekkür ederim Şimdiden Allah razı olsun 🤲🏻❤️
Fatmanur3232 Allah binlerce kez razı olsun ismim pervin riskli gebeyim lütfen bizide ekle dualarına
Fatmanur3232 Tedaviyle hsmile kaldım ikili test riske yakın cıktı dua eder duanızı beklerim yavrum kolaylıkla sağ-salim doğsun diye
Fatmanur3232 Bende bir tane kaybettim 2. Hamileyim ama korkuyorum inşallah sağ Salim kucağıma alırım bana da dua eder misiniz ismim Elif 🌸 Bende hepinize edicem
Fatmanur3232 Allah’ım sıkıntılarını gıdersın ismim Merve yiğit oglum Poyraz sag salim dunyaya getırryım yavrumu tam zamanında saglıklı hayırlı bır evlat olsun vatana mılleteaılesıne aminnnmm
Fatmanur3232 ilk gebeligim her seyin hayirlisi olmasi saglikli vr kolay dogum icon brni de duana ekler misin? Adim Şehriban. Allah razi olsun. Rabbim hic darlik yuzu gostermesin.🤲🏻
Fatmanur3232 Allah razı olsun selin yılmaz hamile kalmaya çalışıyorum 😑😑😑
Düşük tehlike var dün hastaneye yatışım yapıldı.
Rümeysa Özcan. Sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ❤️
Fatmanur3232 riskli göbeğim Cansu Can Yaşar adım Allahım kabul etsin başınız sağolsun
Fatmanur3232 riskli gebelik isim Aida