Selimem Smrhls basından beri gidiyordum ağdaya yıllardır giderim birde Allah’ım korusun. Kendim alamam :/
Pankek Ben 36+0 oldum bugün. Çatı muayenesi için bir şey demedi doktor. Çatımızı genişletmek için ne yapabiliriz ?
Demirailesii Pankek Doktorum günde 10 tane squat yap ve bolca yürü dedi bir haft öncesinde erlen doğum tehlikem vardı yürmedim yttım artık ayaklan dedi bana
Pankek Demirailesii Yaa ben de squat yapıyorum da çatıya etkisi olduğunu bilmiyordum. Benim riskli bir durum yoktu ama korona falan çok hareketsiz kaldım evin içinde yürüyemedim. Gaza geldim çıkıp yürüyeceğim şimdi 😁
Biricikkizim1 Demirailesii tam 39 hafta oldm çatı muayenesi olmadım doktor da yapalım demedi nisanım geldi dün bakalım ne olcak
Demirailesii Pankek doktorum eçen hafta söyledi ondqn beri yapıyorum iki km yol gidiyorum günlük bakalım neler olacak☺️
ZeynepTalas Demirailesii canım 38′e kadar da yapılmadığı oluyor yapılır merak etme ben 38+3 oldum geçen hafta yeni yaptılar müsait dedi bebek yumuşama da var gelebilir her an dedi 😁
Edizim06 Demirailesii ben de 36.haftadayım doktorum ne zmn agrın sızın olur o zaman bakacağım dedı sonuna dek normal olarak ılerleyecegız dedı
Pankek Edizim06 Yemeye başlayayım dedim ama reflümü çok azdırdı. Şimdi ben hurmalara bakıyorum hurmalar bana. Nasıl yiyeceğim diye