Pankek Edizim06 Yemeye başlayayım dedim ama reflümü çok azdırdı. Şimdi ben hurmalara bakıyorum hurmalar bana. Nasıl yiyeceğim diye
DamlaNur29 Tnskmn sezeryan olanlarladadamı catı muayenesi var aklıma takıldı zorunlu sezeryan olabilirim sizinki son andamı döndü sezeryana acaba ?
Miniginannesiiii1111 Demirailesii benimde aklıma şey takıldı çatı muayenesini doktor mu yapıyor ebe mi daha çok var bana ama merak ettim belki tecrübeliler varsa diye sormak istedim 😇
Gunay-2 Dilos1645 yapılıyor , sadece bazı dr hamilelik başında ya da durumuna göre ortalarında da yapabiliyor . Ama son haftalarda kesin bakılıyor canım .
Dilos1645 Gunay-2 peki kacıncı haftadan itibaren bakılıyor ben 30 oldum haftaya kontrolüm var hic doktorum catı muayenesinden bahsetmedi
aycucan Demirailesii ben de 34 de 1 gece yattım sancıdan sizin sebep neydi benim iri olmasına bağladı 🤷🏻♀️ Çatı muayenesi falan bana da yapmadı hiç
Demirailesii aycucan Ben kontrol için gitmiştim randevumuz vardı iki kez nst de sancım çıktı düzenli aralıklarla ytış verdi magnezyum tedavisi ve ciğer geliştirici yprı 34 tük bizde erkendi ama çok şükür 36+5 olduk şimdi
Rumeysamutlu Dilos1645 doğuma yakın bakarlar 30 erken daha ben 36 da oldum ama nst de sancım çıkmıştı 38 de oldum tekrar 1 cm açıklık vardı 39 olduk hala bekliyor oğluşum
Mili 37+6 olarak bende çatı muayenesi olmadım 38+1 de gideceğim bakalım yapacak mı. Bana sancı olursa yapıyorum ben dedi nstden sonra belli olacak sanırım
maviserceli32 Demirailesii Ben 38e gircem yarın. Bana da yapmadı. Her an sancım gelse ne olacak? Açılma varmı yokmu diye yapılan muayenede , aceba çatı darlığınada bakıyorlar mı ki? Benim bebek kilolu biraz. Tedirginim, geçer mi geçmez mi
Dilekavsar Demirailesii benim doktorum 37+4 te yapacağını söyledi bi sıkıntı olmadığı sürece 37. Hafta bakılıyor
aycucan Demirailesii aynen ciğer geliştirici biz de olduk ve kasılma önleyici bir hap kullandım bıraktım şimdi 36+3 üz bizde şimdi İnşallah zamanında sağlıklı bir şekilde doğururuz
Tnskmn DamlaNur29 38 e kadar normal bekleniyordu canim çatı muayenesi oldum o da çok darmış birde suyu eksikliğinden çok zorlar icten yırtılma çok olur senin hayatını tehlikeye atar dedi ondan zorunlu sezeryane döndük