Saadetctk Fatma93 ayyy ben vallaa. 32 bedendim ve kalçam hic yoktu suan bildigin genişledi yani ama cinsiyetle ilgisi varmi bilmiyorum da ben kalcamdan aldim daha cok
YagmurZ Normalde kilo aldigimda popom basenler alir basini gider ama hamilelikte sadece gobegim buyudu :)
Bbsraa Fatma93 37+4 haftalığız. Göbeğim dışa doğru büyüdü sadece hicbiryerim kilo almadi. Yapısal da oluyor canım.
Anneyim Fatma93 ben ben ben 4 üncü ve kız bebek bekliyorum 3 oglum var basenlerim cok şişti daha 24+6 yım ve 103 kilo olmuşum cok fenayım ya
Zeynepalbinia Tamamen saçmalık kesinlikle herkesin yapısına göre değişebilen bişey mesela ben karnımdan kilo alıyorum genelde hamilelikten sonra da aynısı oldu
Mrvkckk Fatma93 Bence beden yapısıyla alakalı ben kaç kilo alırsam alayım popom vs büyümez. Hep yüzümden tombikleşirim geri kalanı orantılı olur. Simdide 36+2yim bebegim kız 13 kilo aldım hala eski pantolonlarım felan oluyor yüzümse şüpşüşkoooo😊🤷♀️😂
halime21 Fatma93 ilk gebeliğim kızdı ve hiç öyle olmadı şimdi erkek çocuğuna gebeyim yapı olarak hiç değişiklik yok bence vücut yapısı ile alakalı
zeyn_ Fatma93 40+1 olduk ve karnımdan hiç çatlağım yokken basenlerim çatladı ama bence sizin genel olarak nereden kilo aldığınıza bağlı
Pnrbyr Fatma93 ilk kızım da olan göbeğim bile gitmişti zayıflamıştım ben kişiden kişiye değişiyor simdi ikinci kızıma hamileyim her yerden genişledim belli olmuyo hiç vücutla da alakalı bişey