Eslem13esila Fatma93 aslında her beden farklıdır her yapı farklıdır ama benim büyüdü diyebilirim göbeğim büyüdüğü için popomda arkadan uzamış gibi görünüyor
Busraanur Fatma93 vala canım benimki erkek ama basenden kilo aldım normaldede ordan kilo almaya çok müsaittim zaten🤭
HazalDenizzz Benimde kızım olacak görsen karnım baya yayıldı popom büyüdü göbeğim top gibi durmuyor yani yayık duruyor doğru valla 🤣🤣
Slnk Bence doğru dememiz çok yanlış herkesin bedeni farklı kilo alma biçimi farklı benim karnım sivri basenim yok ama kızım olcak bu tür kanıyı kim çıkartmışsa cahil bi düşünce yapısı diye düşünüyorum
Deletedmom399 Fatma93 benim çok az bi göbeğim var ama bende duydum o tez bende tutmadı henüz 😂 Ilerisini bilemiyorum umarım kilosuz devam eder 😊
Nurhayatymnli Fatma93 bence yanlış veya aldigin kiloya bağlı herhalde ben 4 kilo aldim 39+6yim cikmadi sadece gobegim var hatta gobegim bile bu ara küçülmus gibi geliyo
Deletedmom399 Fatma93 18 olduk ama ilk hamileliğimde çok çok erken belli olmuştu ve büyüktü göbeğim. O düşük olduktan sonra kalan göbekle hamile kaldım ama bunda çok az bi göbeğim var.
Ummeer Fatma93 basenim yok ama orda çatlaklarım oluştu cok göbeğimde yok ama kalçalarım da cok catlaklar oldu kırmızı kırmızı
Cerenssn Fatma93 bende normalde basenli biriyim hamilelikte daha beter oldum 😄 bacaklarim hep catladi neyse saglik olsun ya