Tnskmn Fatma93 vucud tipi ile alakalı bence bu evet kızım olacak basenlerimden aldım ama normalde e hafif kilo alsam direkt ordan aliyodum
M-o-r-58 Fatma93 benim alt taraf baya genişledi ama karnımda sivri cinsiyet bi kaç kez öğrenmek için gittiğim halde öğrenemedik 6 aylığız 😄 sağlığı yerinde şükür cinsiyet süpriz olcak bu gidişle 🤗
Asnb Fatma93 evet canım bence doğru karnım yanlara doğru büyüdü sol göğsüm daha çok büyüdü ve canım başlarda aslaaa tatlı istemiyordu popomda büyüdü bunlar hep kız belirtileriymiş😀
Destinaroza Fatma93 bnm de kizimda buyudu gerckten hepsi catladi bu sefer erkk ayni kaldi degisen bisey olmadi karnimda yaygin degil sivriydi fark ediyor gercekten
Seter Fatma93 ben ! Hayatım boyunca basenim yok doye ağlayan insan 34/36 bedeni asla gecmeyen ben ilk defa basen görüntüsüne bakıyorum aynada kız bebek bekliyorum
Senemgltkn Fatma93 bence doğru değil. Ben erkek bebişe gebeyim. İlk aylarda ben basenden bir kilo aldım bir şiştim varya gören diyordu senin kızın olacak diye. Erkek bebiş olduğunu öğrendik falan. Hala basenim var büyüdü ama karnım da öne doğru büyüdü yanlarım falan boş. O yüzden fizik yapısına göre erkekte şöyle olur kızda böyle olura pek inanmıyorum. Ben normalde de basenden kilo almaya müsaitim. Gebelikte de iyice aldım.
Svklc Fatma93 Değil canım kızım olacak 39+2 deyim. 🙏 Basen hiç çıkmadı sadece karnım büyüdü çatlağım çok oldu. 🤷♀️😊
girl_boy_annesi Fatma93 kızım olacak inşallah 30 haftalık hamileyim aksine kalçam ve basenlerim küçüldü top gibi karnım var görenler şaşırıyor hani kız kalçayı genişletirdi diyorlar🤷🏻♂️
Gozdearslanf Fatma93 17+6yim gobegim cikmadi henüz ama popom buyudu bacaklarim ve belim kalinlasti. Tabiki herkesin vucut yapısı farklıdır 🥰 rabbim kucağımıza almayi nasip etsin 🌺
Pelin55 Fatma93 vucud yapisiyla alakali ya ne oglumda ne de kizimda basenlerim olmadi normlade de kilo alsambile basenden almiyirum kollar ile göbek fırlıyor benim
Heymamma Ben orantılı aldım kiloyu buna basenlerim popom da dahil. Ama karnım yayvan değil beni gören büyükler senin oğlun olacak diyorlar 33. Haftamdayım doktor kız diyor ama büyükler bu kız karnı değil diyorlar ısrarla 😂 bakalım kim galip gelecek 🤪
Gul-08 Fatma93 aynen ben de basenden aldım, üstüm ince kollarım falan, basenle bacaktan aldım bu sefer, oğlumda daha orantılı almıştım 38 beden pantolonla doğuma gitmiştim şimdi kızımda 6. aydan sonra 40 beden pantolon giyiyorum