Adaaaa -sldtnc_ 1 saatte 142 cıktı benmde aacaaba sınır 140 bişey olurmuki 😔 yarın doktury arayacam sistemden baktımda canım
Zulmust -sldtnc_ bende doymuyorum sürekli karnım acıkıyor dengeli yediğimiz için ben sadece çikolataya hasretim az bişey yesemde kesmiyor ama sabretmek zorundayız onu da biliyorum 😖
Bebegimveben1993 Zulmust çikolata istediğiniz zaman meyveli barlar var nesfitin felan ondan yiyebilirsiniz arkasından da süt içerseniz bir sıkıntı olmaz ben canım tatlı çektiğinde ondan yiyorum yükseltmiyor
-sldtnc_ Aysegul7 ara öğünlerde yoğurt yiyorum akşama doğru çok acıkırsam 3 adet ceviz 5 adet badem yiyorum çilek elma erikte çok olmamak kaydı ile yenilebilir
Merve005 -sldtnc_ Gerçekten çok zor ama bi doğurayım sabaha kadar en istersem yiyeceğim valla doğumda kilo almam ama doğumdan sonra kesin alırım heralde 😂
Merve005 -sldtnc_ İnşallah canım yaz meyvelerine bile doyamadık canım en çok hamilelikte armut ve çilek çekti ama maalesef tüketemiyorum armut zaten çok şekerli bir meyve çilekten sadece 5 6 tane yiyebilirsin
-sldtnc_ Merdgn günde 4 defa ölçüyorum bir defa sabah aç karnına diğer üçünü yemeklerden 1 saat sonra tokken ölçüyorum
EzgiCan_ Valla ben çok şükür 37ye ulaştım ama artık yani gözüm aç yemek istiyorum neler yemek istiyorum neleeeer ah Allahım sağlıkla doğsun yavrularımız inşallah hepimize kolaylıklar diliyorum. Gerçekten Doğumdan sonra bu olay bize kilo aldırır🙈
Merdgn EzgiCan_ Ahhahah güçlü kalamıyorum 30 haftayı yeni gördük darısı başıma 😂😂 Bi doğurayım yiycem içicem dediğim öyle çok şey var ki 🤣 Tatlılar geçiyor gözümün önünden… 🤣
EzgiCan_ Merdgn evet tam olarak bende öyle güçlü kalamıyorum 😂 her gün yiyeceklerim listesine ek yapıyorum😄