Saziyemeric2645 poyrazsmom_ bende sezaryan olucak kısmetse spinal sezaryan mı peki yoksa tamamen ni uyutulmayı tavsiye edersiniz ve so da ne oluyor hiçbi bilgim yok ta bu arada sag salim kurtulmuşsunuz çocugunuzun yası uzun olsun
Gamzetgt Saziyemeric2645 spinal sezaryende bebeğinizi doğduğunda görebiliyorsunuz alt kısım uyuşturuluyor sadece sezaryen için. Ama genel anestezi bebeğe de geçebiliyor spinal yaptırın
poyrazsmom_ Saziyemeric2645 çok teşekkür ederim Allah razı olsun ben spinalden çok memnun kaldım her şeyin bilincindeydim zaten 5 dk sürdü doğum 2-3 saat sonrada uyuşukluğum gitmeye başladı ama belden yukarımı zaten hissettiğim için bebeğimide hemen kucağıma alabildim emzirebildim sonda da ameliyattan sonra tuvalet ihtiyacın için kalkamıyosun ya onun için takılıyo idrar torbası yani 😊
CananAkdag poyrazsmom_ Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah merak ediyordum bikaç gündür yoktun tahmin ettim doğum yaptığını biraz zor olmuş sanki okadar acı çekmişsin ama genede çok önem vermemişsin ne güs3l annelil bunu gerektirir dimi ama 💙💙💙
poyrazsmom_ CananAkdag canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun böylesi hayırlıymış demekki kucağıma almak çektiğim tüm acılara değermiş sen doğurdun mu bilmiyorum kaç gündür bakamıyorum doğurmadıysan inşallah sende sağlıklıca hayırlısıyla alırsın kucağına 🙏🏻🥰🤩🌹🌹
2kizanasi Ah benim kader ortağım, doğumu beraber bekledik, doğum şeklimiz de aynı olmuş 😄 Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun sanada çok geçmiş olsun 😘😘🥰
poyrazsmom_ 2kizanasi canım benimm valla tam kader ortağıyız seninle doğum şeklimiz bile aynı oldu dediğin gibi Allah razı olsun kuzum sende sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini hayırlı evlat olsun inşallah❤️🙏🏻🥰
Gamzeburkan poyrazsmom_ gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰 postlarda hep görüyordum bende 39 hafta oldum şehir hastanesinde doğum yapcam yazdıklarınız içimi rahatlattı ❤️
poyrazsmom_ Gamzeburkan çok teşekkür ederim darısı size olsun hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah Allah iyilerle karşılaştırsın ❤️🌹☺️
Noyan_annesi poyrazsmom_ şu sezeryan gaz durumunu nası hallettin yada hallettin mi kaç günde toparladın
poyrazsmom_ Noyan_annesi ben gazımı hemen çıkardım bi problem yaşamadım bol su iç canım iyi geliyor valla şuan 2 gün oldu ama ben baya iyiyim yani oturup yatmadım yürümeye çalıştım bol bol
RabiaOkan poyrazsmom_ Ayyy Canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. İnan içimi rahatlattın,ne kadar teşekkür etsem az. Ben de büyük ihtimal sezaryen olacağım. 37. Haftam bitti ve bebeğim hala ters. Ankara Şehir Hastanesi’nde doğum yapacağım. Çoooook ama çoooook korkuyorum ameliyat olacağı için. Biraz anlatır mısın süreci? Nasıl sakin kalabildin ameliyat sırasında ve kaç dakika sürdü?
poyrazsmom_ RabiaOkan çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım sende inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın önemli olan o 🥰😘 ilk önce hemşire geldi varis çorabımı giydirdiler ameliyathaneye gittik ekip hazırlıklarını yapıyodu steril olma vs. Oturdum önce ayaklarımın altına 2 basamaklı bişey koydular buna bas dediler daha sonra anestezi uzmanı geldi tatlı tatlı bana anlattı spinal anestezi olcaksın şöyle böyle diye sonra oturduğum yerden bana bi pozisyon gösterdiler bu şekilde durman gerekiyo diye bende durdum iğneyi sokuşu acı verici bişey değil canım ne kadar sakin olup o anın rehavetine kapılmazsan o kadar güzel oluyo anlık zaten hiç korkma hemen uyuştum ben zaten bütün bunlar 10 dk falan sürmüştür sonra yatırdılar herşeyi hissettim dokunuşları falan ama rahatsızlık verici değil bişey hissetmiyosun zaten ve 22:00da uyuşturdular 22:05te bebişin sesini duydum 2-3 saat sonra uyuşukluğum gitmeye başladı bol bol yürümeye çalış canım bide su iç gazınıda rahat çıkartırsın bi zorluğu yok bide unutmadan söyleyim işlem bittikten sonra biraz üşüyomuşsun gerçekten😂
Wonderanne poyrazsmom_ Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 😍🤩🥰
Rabiast poyrazsmom_ merhaba hayırlı olsun 🥰 bende 14 gün sonra spinal olacağım ama çok korkuyorum ya uyuşmazsam ya hissedersem diye uykularım kaçıyor tavsiyeniz var Mı 😔
RabiaOkan Rabiast İki korkak Rabia😄 Benim isimim de Rabia canım ve ben de senin gibi günlerdir korku yaşıyorum. Sürekli rüya görüyorum. Bir de Ankara Şehir Hastanesi’nde doğum yapacağım için tedirginlik var. Özelde olsa bir tık daha rahat olurdum sanki. İnşallah hiçbir şey korktuğumuz gibi olmaz ve kolaylıkla atlatırız.
poyrazsmom_ Rabiast anestezi uygulanırken sakin olun öyle acı veren bişey değil sakin olmak ve istedikleri pozisyonu vermek önemli sadece korkmayın hiç bişey hissetmiyosunuz onun öncesinde kontrol ediyolar zaten merak etmeyin ☺️ sağlıkla gelsin inşallah minik😊
Rabiast RabiaOkan gerçekten aklıma geldikçe çıldırcak gibi oluyorum o kadar şok korkuyorum ki iyi taraflarına odaklanamıyorum 😔
Melikekrtc1 poyrazsmom_ Hayırlı olsun canım darısı yarın bana inşallah 🙈 önerilerin varsa ameliyat ile ilgili veya doğum sonrasıyla ilgili anlatabilirsin
poyrazsmom_ Melikekrtc1 Allah razı olsun canım oldun mu ameliyat bilmiyorum ama spinal tavsiye ederim sadece belden aşağının uyuşması iyi bişey bence anestezi uygulanacakken sakin ol korkma yani sonrasında zaten uyuşuyosun falan bişey hissetmiyosun hem sütün için hemde yapılan bu işlem için bol su iç dedi bana uzman ve uyuşukluğun gittiğini hissetmeye başlayınca kalk yürü yatma 😘 hayırlısıyla gelsin kuzun
busraongee poyrazsmom_ kuzum bende aynı gün saat 3 te spinalle sezeryan oldum güle güle büyütelim bebeğimizi 🙏🏻
poyrazsmom_ busraongee ayy ne güzel ya sende sağlıklıca büyüt canım yaşı uzun olsun inşallah Analı babalı büyüsün🥰
sevcandeniz Öncelikle Çok geçmiş olsun. Hayırlı olsun. Tüm şehir hastanelerinde normal Doğum olunca refakatçi almıyorlar mı? Sistemi nasıl? Bilginiz var mı?
poyrazsmom_ sevcandeniz çok teşekkürler 🙏🏻tüm şehir hastanelerini bilmiyorum ama ankara şehir hastanesi almıyormuş kesin onu biliyorum bi kaç normal doğum yapan kadın var odalarımız karşılıklı olduğu için sohbet etme şansımıznoldu yalnızlar malesef
zeynep_2020 Sonunda doğurdun 😊bende merak ediyordum seni.. Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin..🙏🤲 sevindim senin adına .sende kurtuldun Allahım bütün hamileleri bir avazda kurtarsın 🤲
poyrazsmom_ zeynep_2020 çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet çok şükür bende kavuştum darısı bekleyenlerin başına inşallah😍🌹❤️
Arzu_arslan Canm oncelikle sag salim buyut insAllah….Sorun olucakti spinal sezeryanla normal sezeryanin arasindaki fark ne 1 hafta sonra bende sezeryan olucam da agri falan hiss ediyormusun?
poyrazsmom_ Arzu_arslan çok sağol canım darısı sana spinal belden aşağını uyuşturuyolar sadece sen uyanık oluyosun ve bence güzel bişey ben hep kendimdeydim bebeğimlede problem yaşamadım genel anestezide komple uyutuluyorsun ve bence kendine gelmen daha zor spinalin etkisi 2-3 saat sonra geçti ilk kalkışta biraz zor olabiliyor evet ağrı oluyor ister istemez ama bol yürüyüş yap 2 günlük olduk biz ve gayet iyiyim refakatçimide gönderdiler kendim ilgilenebiliyorum bebeğimle bide bol su iç 😘
Ryakvrckk Kızlar 38 haftalık gebeyim ağrılarım var birde akıntım beyaz ve kesik gibi geliyor ne yapmalıyım ?