RabiaOkan çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım sende inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın önemli olan o 🥰😘 ilk önce hemşire geldi varis çorabımı giydirdiler ameliyathaneye gittik ekip hazırlıklarını yapıyodu steril olma vs. Oturdum önce ayaklarımın altına 2 basamaklı bişey koydular buna bas dediler daha sonra anestezi uzmanı geldi tatlı tatlı bana anlattı spinal anestezi olcaksın şöyle böyle diye sonra oturduğum yerden bana bi pozisyon gösterdiler bu şekilde durman gerekiyo diye bende durdum iğneyi sokuşu acı verici bişey değil canım ne kadar sakin olup o anın rehavetine kapılmazsan o kadar güzel oluyo anlık zaten hiç korkma hemen uyuştum ben zaten bütün bunlar 10 dk falan sürmüştür sonra yatırdılar herşeyi hissettim dokunuşları falan ama rahatsızlık verici değil bişey hissetmiyosun zaten ve 22:00da uyuşturdular 22:05te bebişin sesini duydum 2-3 saat sonra uyuşukluğum gitmeye başladı bol bol yürümeye çalış canım bide su iç gazınıda rahat çıkartırsın bi zorluğu yok bide unutmadan söyleyim işlem bittikten sonra biraz üşüyomuşsun gerçekten😂