Kızlar çok şükür banada buraya doğum hikayemi yazmak nasip oldu çok geçte olsa 🤩 6+3 te hiç beklemediğim bi şekilde hiç bir belirtim yokken sadece bayılarak hamile olduğumu öğrendim pcosluyum uzun zamandır deniyoduk zaten. Hamileliğim boyunca rutin bulantı mide yanması vs harici herhangi bir problem yaşamadım 32.haftama kadar sürekli aktif hareket halindeydim güzel geçen bi hamileliğim oldu. 40+6 da doktor kontrolüne geldim o gün bebeğimin hareketini bi kaç kez hissedince onuda söyleme gereği duydum ve beni yatırdılar gözlem altında tutalım dediler bu arada ondan önce yapılan çatı muayenesinden sonra bi kaç kez sümüğümsü kıvamda sarı renkte bişeyler gelmeye başlamıştı ama hiç açılmam yoktu. Yatışımın olduğu gün kendi sancılarım başladı güzel ilerliyodu öğleden sonra 4te yattım ertesi gün sabah 8.30a kadar kendi sancımı çekmeye başladım ama açılmam hala hiç yoktu daha sonra bana suni sancı verilmeye başlandı ilk başlarda bi problem yoktu 12 saatten fazla suni sancı takılı durdu ve açılmam sadece 2cm anca olmuştu sonra bi doktor gelip senin suyun geliyo dedi ve alttan suyumu eliyle patlattı tamamını boşalttı ama biraz bebek kakasını yapmıştı daha sonra o kadar sancı çekmene rağmen açılman olması lazımdı bebek strese girmiş olabilir kalp atışlarını beğenmiyoruz dediler ve beni sezeryana aldılar. Korktuğum gibi değilmiş bana spinal anestezi yapıldı ve anesteziyi yapan bayan muhteşem tatlı bi insandı beni çok rahatlattı 22:00 da anestezi yapıldı ve sonda takıldı sadece iğnenin girdiğini hissediyosunuz ben acı falan hissetmedim 30.05.2020 22:05 te oğluşum 3700 gr 51 cm olarak dünyaya geldi çok şükür bu muhteşem bi duyguymuş sütümde hemen geldi bu arada. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın burdaki herkesede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bu arada Ankara şehir hastanesinde doğum yaptım doktorundan tut temizlik personeline kadar hepsi çok iyi insanlardı sorularınız varsa cevaplarım🥰 @adm @NaimeYilmaz rica etsem sabitler misiniz 🙏🏻☺️